• tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Вип Огласи www.Oglasise.mk

74.00
274x
0x
January 30, 2018
Prodava se

Prodava se

30.00
19781x
2x
Kontakt : majche990@yahoo.com Viber: +38166312821
Macedonia · Kumanovo · Kumanovo · May 11, 2017
Живеалишта
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 700
Се издава стан во Капиштец 54м2 двособен наместен, парно, лифт....

Се издава стан во Капиштец 54м2 двособен наместен, парно, лифт....

230.00 Euro €
13x
5x
Се издава стан во Капиштец 54м2 двособен наместен, парно, лифт....230 евр 
Macedonia · Kapistec · skopje · October 15, 2019
Се издава стан во Капиштец 54м2 двособен наместен, парно, лифт....

Се издава стан во Капиштец 54м2 двособен наместен, парно, лифт....

230.00 Euro €
2x
5x
Се издава стан во Капиштец 54м2 двособен наместен, парно, лифт....230 eвр 
Macedonia · kapistec · skopje · October 15, 2019
се издава стан во Капиштец 54 м2

се издава стан во Капиштец 54 м2

230.00 Euro €
6x
5x
се издава стан во Капиштец 54 м2 наместен парно лифт.. 230 евр
Macedonia · Капиштец · Скопје · October 9, 2019
Се издава стан во Капиштец 54м2 двособен наместен, парно, лифт....230 evr

Се издава стан во Капиштец 54м2 двособен наместен, парно, лифт....230 evr

230.00 Euro €
5x
5x
Се издава стан во Капиштец 54м2 двособен наместен, парно, лифт....230 evr 
Macedonia · kapistec · skopje · October 8, 2019
СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА

СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА

25.00 Euro €
7x
3x
СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА Издаваместан во строг центар на Охрид, позади Охридска банка, на 2 минути оддалеченост од центар. Спецификации꞉ кујна, купатило, тв со кабловска, голема тераса со поглед кон центар, бесплатен паркинг простор. Издаваме апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, ...
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · September 21, 2019
АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, КАЈ Х МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН Ц

АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, КАЈ Х МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН Ц

Check with seller
7x
0x
АПАРТМАНИ- ОХРИД- КОЊСКО, KAJ Х. МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ, КОНГРЕСЕН Издаваме апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, Блеви и Конгресен центар, на 300 м оддалеченост од езерото, а на 7 км од центарот на Охрид. Апартманите се копмплетно опремени, со посебни купатила, балкони со поглед на езеро, беспалетн wi-fi.  На ра...
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · September 21, 2019
АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, КАЈ Х МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН Ц

АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, КАЈ Х МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН Ц

Check with seller
9x
9x
АПАРТМАНИ- ОХРИД- КОЊСКО, KAJ Х. МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ, КОНГРЕСЕН Издаваме апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, Блеви и Конгресен центар, на 300 м оддалеченост од езерото, а на 7 км од центарот на Охрид. Апартманите се копмплетно опремени, со посебни купатила, балкони со поглед на езеро, беспалетн wi-fi.  На ра...
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · September 21, 2019