Возачи
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 1 На 1
Се барат шофери  Со Ц/ категорија за во Германија

Се барат шофери Со Ц/ категорија за во Германија

Check with seller
745x
0x
Поради зголемување на возниот парк се барат шофери за работа во Германија  потребно е да имате Ц  кат. Код 95 , Еу Документи ,  пожелно е познавање на германски или англиски јазик  контакт Тел : WhatsApp Или Viber : +49 177 9173348 или +49 1632925583   Aufgrund der Vergrößerung des Fuhrparks werden Fahr...
Macedonia · Југоисточен регион · Струмица · June 27, 2022
  • 1