• tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Музика - Театар - Танц
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 1 На 1
Часови по пијано и музички предмети | Casovi po pijano i muzicki predmeti

Часови по пијано и музички предмети | Casovi po pijano i muzicki predmeti

250.00 Денари
194x
8x
Приватни часови по пијано, теорија на музиката, класична хармонија, солфеж и компонирање (оркестрирање, аранжирање и познавање на муз. инструменти). За сите возрасти, почетници и напредни. Часовите ги одржува дипломиран музичар-теоретичар и педагог од пон. - саб. во период од 10:00 до 19:00 часот. Обезбедувам соодветна литература.Часови/цени:30 мин...
Macedonia · Скопски · Скопје · December 7, 2018
  • 1