• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Вип Огласи www.Oglasise.mk
Био Комерц Струмица Без Конкуренциа

Био Комерц Струмица Без Конкуренциа

Check with seller
25758x
13x
Нашата фирма Био-Комерц е формирана во 1991 год. и од првиот ден работи исклучиво на производство и промет со здрава храна. Почнавме со продавница за здрава храна,потоа мала фурна на дрва за производство на интегрален `ржов леб и диетални печива, а извесно време држевме и мал ресторант за здрава храна. Од пред 8 год. (2003 год.)работиме во нов обје...
Macedonia · Југоисточен регион · Струмица · May 26, 2016
Ресторан - Прехрамбено
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 1 На 1
Био Комерц Струмица Без Конкуренциа

Био Комерц Струмица Без Конкуренциа

Check with seller
593x
13x
Нашата фирма Био-Комерц е формирана во 1991 год. и од првиот ден работи исклучиво на производство и промет со здрава храна. Почнавме со продавница за здрава храна,потоа мала фурна на дрва за производство на интегрален `ржов леб и диетални печива, а извесно време држевме и мал ресторант за здрава храна. Од пред 8 год. (2003 год.)работиме во нов обје...
Macedonia · Југоисточен регион · Струмица · May 26, 2016
  • 1