• tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Вип Огласи www.Oglasise.mk
Се Продава Плац во Маврово

Се Продава Плац во Маврово

1.00
19951x
2x
 На падините на Бистра во Маврово непосредно до ски-центарот се продава прекрасен плац 377м2 со И.Л. и маркица за градба.Плацот е на 20м од главниот пат со убав поглед.Цена по договор.Шифра-1ИС
Macedonia · Mavrovo · Mavrovo · March 1, 2018
Плацеви
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 479
Se prodava plac vo Vizbegovo

Se prodava plac vo Vizbegovo

1.00 Euro €
35x
1x
  Na atraktivna lokacija vo Vizbegovo se Prodava Plac 5396m2. Placot e so moznost za gradba na objekti G-2,G-3,G4-lesna i nezagaduvacka industrija,servisi,stovarishta. Lociran e vo opshtina  kade komunaliite za objektite se poevtini. Po potreba placot moze da bide i do 12000m2. Cena po dogovor. Shifra-9029
Macedonia · Skopje · Skopje · December 21, 2018
Se prodava plac so vikendica vo Mirkovci

Se prodava plac so vikendica vo Mirkovci

37000.00 Euro €
39x
1x
Се продава викендица од 36м2 на плац од 1800м2 во Мирковци. Куќата има дневна со трпезарија,спална соба, купатило. Од помошни објекти располага со гаража, подрум, штала и бунар. Има подземно спроведено струја и хидрофор со водоводна инсталација внесена во куќата. Објектите ќе влезат во процес на легализација после Нова Година. Нивата е исполнета со...
Macedonia · Skopje · Skopje · December 21, 2018
Se prodava plac vo Butel

Se prodava plac vo Butel

35.00 Euro €
17x
1x
   Se prodava plac vo Butel 1334m2 za 35eu/m2. Placot e vo gradezen reon i moze da se gradat objekti od meshovita klasa na namena i toa A i B klasa. Mozat da se gradat objekti za domuvanje i objekti za komercijalni i delovni nameni. Markica PR+2+PK, H=10,20m Cena 35eu/m2. Shifra-9026
Macedonia · Skopje · Skopje · December 21, 2018
Se prodava baraka vo Vlae

Se prodava baraka vo Vlae

80000.00 Euro €
43x
1x
 Se prodava baraka vo Vlae 80m2 so dvor 200m2. Barakata e renovirana so sreden dvor. Ima markica PR+1+PK,H-8,80m. Se prodava za 80 000e so mesto za dogovor. Shifra-7009
Macedonia · Skopje · Skopje · December 21, 2018
  Se Prodava Plac vo Volkovo

Se Prodava Plac vo Volkovo

50.00 Euro €
32x
1x
  Se prodava plac vo Volkovo od 598m2 do asfaltniot plat. Vo placot ima struja i voda.Placot e predviden za gradba na kuki za domuvanje.Prostorot okolu placot e urbaniziran-ima kuki.Cena 50eu/m2. so moznost za dogovor. Shifra-9025/1
Macedonia · Skopje · Skopje · December 20, 2018
   Se Prodava Plac vo Novo Selo

Se Prodava Plac vo Novo Selo

35.00 Euro €
31x
1x
Se prodava plac- gradezno neizgradeno zemjiste vo Novo Selo 3782m2 so infrastruktura. Cena-35eu/m2. so mesto za dogovor.  So moznost za gradba na industriski objekti. Shifra-9025/3
Macedonia · Skopje · Skopje · December 20, 2018
 Se Prodava Plac vo Novo Selo

Se Prodava Plac vo Novo Selo

85.00 Euro €
30x
4x
 Se prodava plac vo Novo Selo od 2603m2, kade se predvideni za gradba 4 semejni kuki ili zgrada . Moze dogovor so investitor so kompenzacija i del pari . Cena-85eu/m2. Shifra-9025/2
Macedonia · Skopje · Skopje · December 20, 2018