Бела Техника , Апарати За Домаќинство
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 2 На 2

5430.00 Денари
20x
1x
Фреквентен генератор (биорезонантен неинвазивен уред за селективно уништување на патогени микроорганизми)Фреквентниот генератор ВОЛКАНО Запер е дигитален електронски апарат кој што ги уништува предизвикувачите на болести како паразити, вируси, бактерии и габички со помош на електромагнетни бранови на принципот на биорезонанса, без употреба на медик...
MK · Skopje · June 11, 2021
PERALNA GERMANSKA BOSH

PERALNA GERMANSKA BOSH

100.00 Euro €
33x
1x
Malku koristena skoro nova kontakt 078447391
Macedonia · PRILEP · PRILEP · June 6, 2021
  • 1