• tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Странски јазици
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 3 На 3
ИНТЕНЗИВНИ ПРИВАТНИ ЧАСОЦИ ПО АНГЛИСКИ

ИНТЕНЗИВНИ ПРИВАТНИ ЧАСОЦИ ПО АНГЛИСКИ

Check with seller
41x
1x
Давам приватни часови по најнова метода на одржување на настава која стимулира и потпомага во процесот на учење на англиски индивидуално или групно за ученици и возрасни како и деловен англиски. Држам со сопствени матерјали кои се креирани за потребите на секој посебно. Времетрањето на часовите е различни и по договор во зависност од потребата на и...
Macedonia · Скопје · Скопје · December 19, 2017
 Francuski i italijanski

Francuski i italijanski

300.00 Денари
132x
1x
Casovi i prevodi na dvata jazika ( francuski i italijanski).
Macedonia · skopski · Skopje · December 12, 2016
Давам часови по англиски и француски јазик

Давам часови по англиски и француски јазик

200.00 Денари
143x
1x
Давам часови по англиски и француски јазик на основци и средношколци. Цена за 1 ( индивидуален ) час од 60мин -> 200 ден. * Можен е договор за групни часови. Телефон: 075 335- 844 Email: magdalena.blazeska@hotmail.com
Macedonia · Скопски регион · Скопје · September 18, 2016
  • 1