• avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • ostani doma.png
Станови , Куќи за Продажба
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 460

Check with seller
33x
0x
Стан во населба Козле над Гранит со две спални соби, дневна и трпезарија, тоалет, кујна и тераса со поглед кон Водно.
Macedonia · Македонија · Скопје · June 24, 2019
Се ПРОДАВА стан во Центар ( 75 м2 )

Се ПРОДАВА стан во Центар ( 75 м2 )

1.00 Euro €
77x
6x
Се ПРОДАВА стан во Центар (75 m2) Станот се наоѓа во Општина Центар. Лоциран е во непосредна близина на Лотарија поточно на Улица Македонија. Живеалиштето се продава со комплетно уредна документација. Катноста е 3-5 КАТ. Греењето е на BEG централно ПАРНО и ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД. Располага со следниот распоред: ходник, дневна, кујна, трпезарија, две с...
Macedonia · Скопски регион · Скопје · March 21, 2019
Се ПРОДАВА СТАН ВО КАРПОШ

Се ПРОДАВА СТАН ВО КАРПОШ

1.00 Euro €
30x
7x
Се ПРОДАВА стан во Карпош Ориентацијата му е Источна. Лоциран е во непосредна близина на ,, City Mall ‘’ Квадратурата му е 73 м2. Станот е ВЕДНАШ вселив. Живеалиштето се продава со ИМОТЕН ЛИСТ. ПАРКИНГ МЕСТО ПОСЕДУВА / СЛОБОДНО. Греењето е сопствено (на струја). Располага со следниот распоред: ходник, дневна, кујна, трпезарија, две спал...
Macedonia · Карпош · Скопје · March 9, 2019
Се ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА (68М2)

Се ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА (68М2)

1.00 Euro €
12x
8x
Се продава стан во КИСЕЛА ВОДА (68м2). Ориентацијата му е Северна. Лоциран е во непосредна близина на  ,, Hotel Nice ‘’. Квадратурата му е 68 м2. Катност 1/5 кат, ВЕДНАШ вселив. Живеалиштето се продава со ИМОТЕН ЛИСТ. ПАРКИНГ МЕСТО ПОСЕДУВА / СЛОБОДНО. Греењето е сопствено (на струја). Располага со следниот распоред: ходник, д...
Macedonia · Кисела вода · Скопје · February 28, 2019
Се ПРОДАВА СТАН ВО АЕРОДРОМ ( 58м2 )

Се ПРОДАВА СТАН ВО АЕРОДРОМ ( 58м2 )

1.00 Euro €
104x
9x
Се продава стан во АЕРОДРОМ. Ориентацијата му е Западна. Лоциран е во непосредна близина на Тобако 2 и Ресторанот ,,Еквилибриум”, во зградата на Бетон. Квадратурата му е 58 м2. Катност 1/6 кат, ВЕДНАШ вселив Живеалиштето се продава со ИМОТНИ ЛИСТОВИ. ПАРКИНГ МЕСТО ПОСЕДУВА/СЛОБОДНО. Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО. Располага со следн...
Macedonia · АЕРОДРОМ · Скопје · February 25, 2019
Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ

Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ

1.00 Euro €
34x
11x
Се продава стан во Аеродром,НОВО ЛИСИЧЕ / РЕОНСКИ ЦЕНТАР – Т.Ц. НОВО ЛИСИЧЕ.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран е во непосредна близина на БУЛЕВАР СРБИЈА – ФЕВРУАРСКИ ПОХОД.Квадратурата му е 87 М2 од кои 13 М2 БАЛКОН/ТЕРАСА а останатиот дел од 71 М2 е СТАНБЕНА/КОРИСНА/ПОВРШИНА.Станот посед...
Macedonia · Скопје Аеродром · Скопје · February 12, 2019
Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - КАРПОШ (51М2)

Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - КАРПОШ (51М2)

1.00 Euro €
104x
13x
Се продава стан во Карпош,МИДА.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран е во непосредна близина на ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР од ЗГРАДАТА “BUROTIME” И “DOGTAS EXCLUSIVE”.Квадратурата му е 51 М2 од кои 1.ДЕЛ – 2 М2 БАЛКОН/ТЕРАСА,2.ДЕЛ – 49 М2 СТАНБЕНА/КОРИСНА/ПОВРШИНА,3.ДЕЛ 51 М2 ВК...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · January 3, 2019