V&Z-Automobile GmbH

V&Z-Automobile GmbH

Апарати за домаќинство
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 1 На 1
Aпаратче за сребрена вода - за 40 000 литри

Aпаратче за сребрена вода - за 40 000 литри

3790.00 Денари
96x
1x
Апаратче за сребрена вода - за 40 000 литри вода со концентрација за пиење.Сосема безопасен! Лесен за употреба!Употреба само во 4 лесни чекори:- изберете соодветен сад и наполнете ја потребната количина вода;- вклучете го апаратот со притискање и држење на означеното место на него ;- потопете го апаратот во садот со вода. По 10 минути тој самиот ќе...
Macedonia · МК · Скопје · June 5, 2021
  • 1