• tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
технологија
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 1 На 1
ВРАБОТУВАЊЕ НА МАЛТА

ВРАБОТУВАЊЕ НА МАЛТА

Check with seller
78x
4x
Потребни се мајстори за работа на Малта - Електричари - Водоинсталатери - Клима-мајстори Работна дозвола и престој обезбедени од самата Агенција, социјално и пензиско и договор за работа.Бројот на работни места е ограничен. Краен рок за пристигање на Малта е 15.02.2017. КОНТАКТ:Viber: +38976404035Private messages (messenger) to Fb profile (from 09:...
Macedonia · Малта · Малта · February 3, 2017
  • 1