• tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Вип Огласи www.Oglasise.mk
Вработување професори по странски јазици

Вработување професори по странски јазици

Check with seller
28696x
1x
Центарот за странски јазици Лингва НОВА - Струмица распишува конкурс за работно место професор по следниви јазици: - англиски - германски - италијански Сите заинтересирани може да пратат своја биографија на info.linguanova@gmail.com или во просториите на центарот во Народна техника - Струмица.
Macedonia · Југоисточен регион · Струмица · June 3, 2015
Образование - Обука
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 3 На 3
КАСАПИ

КАСАПИ

Check with seller
26x
0x
БАРАТЕ РАБОТА? Можеби дури и сте нашле но, некако не ви се чини стабилна!? Сте останале или ќе останете технолошки вишок!? КОНЕЧНО можност за загарантирано вработување!Гринагро д.о.о.е.л. нуди обука и 24 вработувања на позиција Касап во реномирани маркети и месари низ цела Македонија. Компанијата „Гринагро“ која се з...
Macedonia · Скопје · Скопје · November 22, 2017
КАСАПИ

КАСАПИ

Check with seller
28x
0x
БАРАТЕ РАБОТА? Можеби дури и сте нашле но, некако не ви се чини стабилна!? Сте останале или ќе останете технолошки вишок!? КОНЕЧНО можност за загарантирано вработување!Гринагро д.о.о.е.л. нуди обука и 24 вработувања на позиција Касап во реномирани маркети и месари низ цела Македонија. Компанијата „Гринагро“ која се з...
Macedonia · Скопје · Скопје · November 22, 2017
Вработување професори по странски јазици

Вработување професори по странски јазици

Check with seller
173x
1x
Центарот за странски јазици Лингва НОВА - Струмица распишува конкурс за работно место професор по следниви јазици: - англиски - германски - италијански Сите заинтересирани може да пратат своја биографија на info.linguanova@gmail.com или во просториите на центарот во Народна техника - Струмица.
Macedonia · Југоисточен регион · Струмица · June 3, 2015
  • 1