• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
  • 26195677_476361349426732_3071155880951162315_n.jpg
Дуќани за изнајмување - Продажба
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 16
   Se Izdava Deloven Prostor vo Dracevo

Se Izdava Deloven Prostor vo Dracevo

600.00 Euro €
106x
1x
    Se izdava DELOVEN PROSTOR na atraktivna lokacija vo Naselbata vo Dracevo. Objektot e 80m2 + 80m2 magacinski prostor. Ima sanitaren cvor. Se izdava na podolg period.Cena 600eu. Shifra-8070/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 1, 2018
Се Издава/Продава Деловен Простор кај МВР

Се Издава/Продава Деловен Простор кај МВР

Check with seller
31x
0x
Се издава/продава деловен простор во близина на МВР со површина од 30м2. Се наоѓа на приземје. Цена 200еур/50.000еур. Шифра 8053/1
Macedonia · Skopje · Skopje · July 9, 2018
Се Издава Дуќан кај Грчка Амбасада

Се Издава Дуќан кај Грчка Амбасада

3500.00 Euro €
42x
1x
Се Издава Дуќан кај Грчка Амбасада со површина од 105м2, тераса 70м2 и подрум од 200м2. Има 2 тоалета. Цена 3500еур. Шифра 8049/1
Macedonia · Skopje · Skopje · July 9, 2018
Се Издава Деловен Простор во Центар

Се Издава Деловен Простор во Центар

500.00 Euro €
30x
6x
Се издава деловен простор во строг Центар, со квадратура од 70м2. Просторот се наоѓа на 1ви кат и располага со 3 канцеларии. Има парно и клима. Слободен од 1 јуни. Цена 500еур со место за договор. Шифра 8058/1
Macedonia · Skopje · Skopje · June 29, 2018
Се продаваат ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИ во Тафталиџе 1

Се продаваат ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИ во Тафталиџе 1

1.00 Euro €
36x
1x
Се продааваат деловни простори во градба, со лист за предбележување во населба Тафталиџе 1. Просторите се наоѓаат на приземје и се со површина од 51м2, 53м2, 73м2, 116м2 и 135м2. Имаат централно греење. Цена по договор. Шифра 21DТQ
Macedonia · Skopje · Skopje · June 18, 2018
  Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар

Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар

10.00 Euro €
34x
2x
  Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар 150 м2 на 2 кат, со централно греење, санитарен чвор. Просторот е со повеќе канцеларии и се издава за 9-10ев./м2 + режиски трошоци. Се наоѓа на ТОП ЛОКАЦИЈА во Центар.Шифра-8055/1
Macedonia · Skopje · Skopje · June 6, 2018
  Се Издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР-Кисела Вода

Се Издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР-Кисела Вода

4.00 Euro €
76x
12x
  Се Издава Деловен Простор 451м2 во Кисела Вода.Просторот е на мезанин и има 21 канцеларија, 2 санитарни чвора, купатило и 18-клима уреди. Греењето е централно парно. Деловниот Простор е полунаместен, во секоја канцеларија има плакари. Исто така добро е позициониран , светол со ориентација запад. Се издава за 4 ев./м2 +ДДВ 18% и цената е со м...
Macedonia · Skopje · Skopje · May 22, 2018