• tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Вип Огласи www.Oglasise.mk
Bazi na Podatoci,Programski Jazici,Casovi Matematika

Bazi na Podatoci,Programski Jazici,Casovi Matematika

3000.00
20016x
1x
Bazi na Podatoci,Programski Jazici,Casovi Matematika
Macedonia · Skopje · Skopje · December 17, 2016
Часови
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 10
Часови по пијано и музички предмети | Casovi po pijano i muzicki predmeti

Часови по пијано и музички предмети | Casovi po pijano i muzicki predmeti

250.00 Денари
194x
8x
Приватни часови по пијано, теорија на музиката, класична хармонија, солфеж и компонирање (оркестрирање, аранжирање и познавање на муз. инструменти). За сите возрасти, почетници и напредни. Часовите ги одржува дипломиран музичар-теоретичар и педагог од пон. - саб. во период од 10:00 до 19:00 часот. Обезбедувам соодветна литература.Часови/цени:30 мин...
Macedonia · Скопски · Скопје · December 7, 2018
ИНТЕНЗИВНИ ПРИВАТНИ ЧАСОЦИ ПО АНГЛИСКИ

ИНТЕНЗИВНИ ПРИВАТНИ ЧАСОЦИ ПО АНГЛИСКИ

Check with seller
41x
1x
Давам приватни часови по најнова метода на одржување на настава која стимулира и потпомага во процесот на учење на англиски индивидуално или групно за ученици и возрасни како и деловен англиски. Држам со сопствени матерјали кои се креирани за потребите на секој посебно. Времетрањето на часовите е различни и по договор во зависност од потребата на и...
Macedonia · Скопје · Скопје · December 19, 2017
privatni casovi hemija i biologija

Privatni casovi hemija i biologija

300.00 Денари
185x
0x
Drzam privatni casovi hemija i biologija za osnovno i sredno obrazovanie. 078 742 078
Macedonia · Скопје · Скопје · May 9, 2017
AutoCAD SolidWORKS 3DsMAX 2D 3D render vizuelizacija casovi kusrevi Macedonia Skopje najevtino evtin

AutoCAD SolidWORKS 3DsMAX 2D 3D render vizuelizacija casovi kusrevi Macedonia Skopje najevtino evtin

Check with seller
152x
13x
AutoCAD, SolidWORKS, 3DstudioMAX, СТАТИКА, ЈАКОСТ 1, МЕХАНИКА, ИНЖИЊЕРСКА ГРАФИКА, CNC-G CODE СПРЕМАЊЕ-КУРС. ЧАСОВИ, КУРС, УСЛУГИ, НАЈ НАЈЕФТИНО Е СЕ. ПРОЕКТИ, ПРОГРАМИ. НАУЧЕТЕ ЛЕСНО И ЗАБАВНО. НАЈЕФТИНО, БРЗО, КВАЛИТЕТНО,КВАЛИТЕТ ВИСОК А ЦЕНА ЕФТИНА СКОРО ЏАБЕ. НАЈЕФТИНА ИЗРАБОТКА НА ПРОКТАНСКО ТЕХНИЧКИ ЦРТЕЖИ ВО 2D И 3DЧАСОВИТЕ И КУРСЕВИТЕ СЕ И ...
Macedonia · Makedonija · Skopje · April 14, 2017
Bazi na Podatoci,Programski Jazici,Casovi Matematika

Bazi na Podatoci,Programski Jazici,Casovi Matematika

3000.00 Денари
255x
1x
Bazi na Podatoci,Programski Jazici,Casovi Matematika
Macedonia · Skopje · Skopje · December 17, 2016
 Francuski i italijanski

Francuski i italijanski

300.00 Денари
132x
1x
Casovi i prevodi na dvata jazika ( francuski i italijanski).
Macedonia · skopski · Skopje · December 12, 2016
Давам часови по англиски и француски јазик

Давам часови по англиски и француски јазик

200.00 Денари
143x
1x
Давам часови по англиски и француски јазик на основци и средношколци. Цена за 1 ( индивидуален ) час од 60мин -> 200 ден. * Можен е договор за групни часови. Телефон: 075 335- 844 Email: magdalena.blazeska@hotmail.com
Macedonia · Скопски регион · Скопје · September 18, 2016