• avtopromet001.jpg
 • avtoservis stevo.jpg
 • nedviznostiprostor.jpg
 • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
 • eulogo.jpg
 • 26195677_476361349426732_3071155880951162315_n.jpg
Скопје
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 6 На 6
 Се Продава Плац во Мирковци

Се Продава Плац во Мирковци

80000.00 Euro €
43x
3x
  Се продава плац во Мирковци 614м2 со можност за  објект од 680м2-деловен објект со семејно домување-По+Пр+1.Плацот е на самиот главен пат со инфраструктура.Што се однесува до објектот има можност за повеќе намени-фабрика за производство и трговија,магацин и др.За објектот има уредни документи од основен проект со одобрение за градба до ...
Macedonia · Скопје · Скопје · December 26, 2017
 Се Продава Плац во Волково

Се Продава Плац во Волково

25.00 Euro €
30x
1x
  Се продава плац во Волково од 3800м2-25ев/м2. Шифра-46/1
Macedonia · Скопје · Скопје · December 26, 2017
  Се Продава Плац во Нерези

Се Продава Плац во Нерези

250.00 Euro €
29x
1x
Се продава плац во Нерези на пат,со маркица и инафраструктура ( струја,вода,канализација).Плацот е 325м2 со цена 250ев./м2.Истиот е во градезен реон со ИЛ.Шифра-35
Macedonia · Скопје · Скопје · December 22, 2017
Професионален куфер за шминки - нов

Професионален куфер за шминки - нов

250.00 Euro €
77x
1x
Продавам нов професионален мобилен куфер за шминки,  за професионални шминкери.
Macedonia · Скопје · Скопје · November 4, 2017
Plinski Sistemi , Автогас Центар

Plinski Sistemi , Автогас Центар

Check with seller
145x
1x
ПРОМОТИВНО!!! ОД 5% ДО 10% ПОПУСТ Lovato Smart 4 Cyl ( 2+1 Година гаранција ) редовна цена 420 евра Искористете го Промотивниот период и ЗАШТЕДЕТЕ.Вградете плински систем кој нуди квалитет по поволна цена.LOVATO SMART комплетен ИТАЛИЈАНСКИ плински систем со 3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА без разлика на поминати километри во гарантниот период. Промотивната пону...
Macedonia · Скопски регион · Скопје · May 18, 2016
CHEVROLET AVEO Rent A Car

CHEVROLET AVEO Rent A Car

Check with seller
48x
5x
Grupa: Vozilo: CHEVROLET AVEO Motor: 1.2 Menuvac: Manuel Gorivo: Benzinl Godina: 2011 Boja: Bela
Macedonia · Скопски регион · Скопје · March 25, 2016
 • 1