• tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Вип Огласи www.Oglasise.mk
ОВДЕ ИМА РАБОТА

ОВДЕ ИМА РАБОТА

Check with seller
22991x
1x
АКО ДЕНОТ ГО ЗАПОЧНЕТЕ СО РАБОТА - УСПЕХОТ Е ТУКА http://kakodoorabota.blogspot.mk/ ОТВОРИ ГО ОВОЈ БЛОГ И ЗАЧЛЕНИ СЕ ЗАЧЛЕНУВАЊЕТО Е БЕСПЛАТНО И ОБУКАТА Е БЕСПЛАТНА ИСПЛАТАТА НА ЗАРАБОТАКАТА Е 10 ТИ ВО МЕСЕЦОТ СИГУРНА И ДОСТАПНА ЗА СЕКОЈ ВРАБОТЕН
Macedonia · Североисточен регион · СКОПЈЕ · November 26, 2016
Компјутери
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 5 На 5
Изработка на веб страна

Изработка на веб страна

9000.00 Денари
32x
1x
Изработка на статична и динамична веб страница.    Основниот пакет пакет вклучува: - Главно мени - Локација со контакт форма - Презентација на производите/услугите - Поврзување со аналитика на сајтот - Галерија со слики/видеа   За подетални информации контактирајте не.     
Macedonia · Скопски регион · Скопје · July 29, 2019
Брза и професионална изработка на веб страни, по поволни цени

Брза и професионална изработка на веб страни, по поволни цени

Check with seller
24x
1x
Комплетна поддршка на вашиот бизнис онлајн!   Изработка на веб страни брзо, професионално и со поволни цени.   Телефон 075 28 98 48 071 29 24 20
Macedonia · Скопски регион · Скопје · July 14, 2019
Оглас за работа!

Оглас за работа!

1.00 Euro €
39x
1x
Агенцијата за недвижности Простор Скопје има потреба од вработување на техничка секретарка и агент на неопределено време.Со одредена фиксна плата и можност за дополнителна заработка.Опис на работни задачи:• Управување со канцелариско работење;• Координација на активностите на агенцијата и клиентите;• Водење на документација;• Из...
Macedonia · Скопје · Скопје · December 15, 2018
ОВДЕ ИМА РАБОТА

ОВДЕ ИМА РАБОТА

Check with seller
59x
1x
АКО ДЕНОТ ГО ЗАПОЧНЕТЕ СО РАБОТА - УСПЕХОТ Е ТУКА http://kakodoorabota.blogspot.mk/ ОТВОРИ ГО ОВОЈ БЛОГ И ЗАЧЛЕНИ СЕ ЗАЧЛЕНУВАЊЕТО Е БЕСПЛАТНО И ОБУКАТА Е БЕСПЛАТНА ИСПЛАТАТА НА ЗАРАБОТАКАТА Е 10 ТИ ВО МЕСЕЦОТ СИГУРНА И ДОСТАПНА ЗА СЕКОЈ ВРАБОТЕН
Macedonia · Североисточен регион · СКОПЈЕ · November 26, 2016
Hard Disk Data Recovery - Vracanje na podatoci od hard disk

Hard Disk Data Recovery - Vracanje na podatoci od hard disk

Check with seller
164x
1x
Враќање на податоци од хад диск во Македонија Specijaliziran servis za vracanje na podatoci od hard disk. -diskovi koi ne se prepoznavaat vo BIOS -Diskovi so polno bad sector-i -izgubeni particii -site operativni sistemi Windows, Mac OSX, Linux, UNIX, Novell... -RAID, NAS... Sisrtum Data Recovery www.facebook.com/pages/Sistrum/295912190429472 www.s...
Macedonia · Североисточен регион · Куманово · February 3, 2016
  • 1