продажба - www.Oglasise.mk

  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • ostani doma.png
продажба
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 1 На 1
Finansiski konsultant za zhivotno osiguruvanje

Finansiski konsultant za zhivotno osiguruvanje

Check with seller
62x
0x
- Развивање и продажба на сите видови на осигурување кои се дел од продажната палета на друштвото;- Придобивање на нови клиенти и одржување на однос со постојните клиенти;- Подготовка на понуди за клиенти;- Наплата на полисираната премија;- Тимска работа;- Негување на добри меѓучовечки односи со луѓето од продажната мрежа на Друштвото и со клиентит...
Macedonia · Makedonija · Skopje · June 7, 2016
  • 1