• avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • ostani doma.png
Станови, куќи , Соби за изнајмување
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 700
АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН Ц

АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН Ц

Check with seller
33x
9x
Изнајмување апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, Блеви и Конгресен центар, на 300 м оддалеченост од езерото, а на 7 км од центарот на Охрид. Апартманите се копмплетно опремени, со посебни купатила, балкони со поглед на езеро, беспалетн wi fi.  На располагање има бесплатен паркинг простор пред објектот и д...
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · August 16, 2017
ИЗНАЈМУВАМ НАМЕСТЕН СТАН ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

ИЗНАЈМУВАМ НАМЕСТЕН СТАН ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Check with seller
37x
0x
Изнајмувам наместен стан со една спална во Ѓорче Петров.
Macedonia · skopski · skopje · May 2, 2018
СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА

СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА

Check with seller
36x
2x
СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА Се издаваатсоби и апартмани во строг центар на Охрид, позади Охридска банка, на 2 минути оддалеченост од центар. Спецификации꞉ три соби, кујна, купатило, тв со кабловска, голема тераса со поглед кон центар, бесплатен паркинг простор. Тел за контакт 071 212 343
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · July 9, 2018
АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН Ц

АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН Ц

Check with seller
61x
9x
Издаваме апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, Блеви и Конгресен центар, на 300 м оддалеченост од езерото, а на 7 км од центарот на Охрид. Апартманите се копмплетно опремени, со посебни купатила, балкони со поглед на езеро, беспалетн wi-fi.  На располагање има бесплатен паркинг простор пред објектот и двор...
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · July 25, 2018
Хотели во Скопје, АРС Преноќиште, евтино, поволно, удобно, апартмани

Хотели во Скопје, АРС Преноќиште, евтино, поволно, удобно, апартмани

Check with seller
184x
14x
Туристички посети или бизнис средби во Скопје, Р. Македонија... Престојувајте во АРС Ноќевалиште кое се наоѓа на падините на Водно на само 2,5 км од центарот на Скопје. Уживајте во прекрасниот поглед и чистиот планински воздух, како и одличните услови за одмор на мирна и безбедна локација, по најповолни цени. Вашиот престој ќе го збогатат и уникатн...
Macedonia · Скопски регион · Скопје · August 6, 2018
Се ИЗДАВАН СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (65М2)

Се ИЗДАВАН СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (65М2)

Check with seller
26x
5x
Се издава стан во Центар,ЕУ-ИНФО-ЦЕНТАР во непосредна близина на “ТРГОВСКИ ЦЕНТАР РАМСТОР”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ИСТОК - СЕВЕР.Лоциран е на адреса или улица “50 – ТА ДИВИЗИЈА”.Квадратурата е од 65 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 2 КАТ од вкупно 7 КАТОВИ.Греењето...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · December 24, 2018
АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, КАЈ Х МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН Ц

АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, КАЈ Х МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН Ц

Check with seller
11x
10x
Издаваме апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, Блеви и Конгресен центар, на 300 м оддалеченост од езерото, а на 7 км од центарот на Охрид. Апартманите се копмплетно опремени, со посебни купатила, балкони со поглед на езеро, беспалетн wi-fi.  На располагање има бесплатен паркинг простор пред објектот и двор...
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · July 30, 2019