• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Станови , Куќи за Продажба
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 325
Се ПРОДАВА стан во Центар ( 75 м2 )

Се ПРОДАВА стан во Центар ( 75 м2 )

1.00 Euro €
80x
6x
Се ПРОДАВА стан во Центар (75 m2) Станот се наоѓа во Општина Центар. Лоциран е во непосредна близина на Лотарија поточно на Улица Македонија. Живеалиштето се продава со комплетно уредна документација. Катноста е 3-5 КАТ. Греењето е на BEG централно ПАРНО и ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД. Располага со следниот распоред: ходник, дневна, кујна, трпезарија, две с...
Macedonia · Скопски регион · Скопје · March 21, 2019
Се ПРОДАВА СТАН ВО КАРПОШ

Се ПРОДАВА СТАН ВО КАРПОШ

1.00 Euro €
37x
7x
Се ПРОДАВА стан во Карпош Ориентацијата му е Источна. Лоциран е во непосредна близина на ,, City Mall ‘’ Квадратурата му е 73 м2. Станот е ВЕДНАШ вселив. Живеалиштето се продава со ИМОТЕН ЛИСТ. ПАРКИНГ МЕСТО ПОСЕДУВА / СЛОБОДНО. Греењето е сопствено (на струја). Располага со следниот распоред: ходник, дневна, кујна, трпезарија, две спал...
Macedonia · Карпош · Скопје · March 9, 2019
Се ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА (68М2)

Се ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА (68М2)

1.00 Euro €
18x
8x
Се продава стан во КИСЕЛА ВОДА (68м2). Ориентацијата му е Северна. Лоциран е во непосредна близина на  ,, Hotel Nice ‘’. Квадратурата му е 68 м2. Катност 1/5 кат, ВЕДНАШ вселив. Живеалиштето се продава со ИМОТЕН ЛИСТ. ПАРКИНГ МЕСТО ПОСЕДУВА / СЛОБОДНО. Греењето е сопствено (на струја). Располага со следниот распоред: ходник, д...
Macedonia · Кисела вода · Скопје · February 28, 2019
Се ПРОДАВА СТАН ВО АЕРОДРОМ ( 58м2 )

Се ПРОДАВА СТАН ВО АЕРОДРОМ ( 58м2 )

1.00 Euro €
128x
9x
Се продава стан во АЕРОДРОМ. Ориентацијата му е Западна. Лоциран е во непосредна близина на Тобако 2 и Ресторанот ,,Еквилибриум”, во зградата на Бетон. Квадратурата му е 58 м2. Катност 1/6 кат, ВЕДНАШ вселив Живеалиштето се продава со ИМОТНИ ЛИСТОВИ. ПАРКИНГ МЕСТО ПОСЕДУВА/СЛОБОДНО. Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО. Располага со следн...
Macedonia · АЕРОДРОМ · Скопје · February 25, 2019
Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ

Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ

1.00 Euro €
37x
11x
Се продава стан во Аеродром,НОВО ЛИСИЧЕ / РЕОНСКИ ЦЕНТАР – Т.Ц. НОВО ЛИСИЧЕ.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран е во непосредна близина на БУЛЕВАР СРБИЈА – ФЕВРУАРСКИ ПОХОД.Квадратурата му е 87 М2 од кои 13 М2 БАЛКОН/ТЕРАСА а останатиот дел од 71 М2 е СТАНБЕНА/КОРИСНА/ПОВРШИНА.Станот посед...
Macedonia · Скопје Аеродром · Скопје · February 12, 2019
Се продаваат станови во Маџир Маало

Се продаваат станови во Маџир Маало

1.00 Euro €
36x
3x
Се продаваат станови со функционални решенија и квадратури, со површина од 34м² и 72м2 на 6ти кат и 52м² на 1ви кат. Објектот е составен од 6 станбени катови. Проектиран е по сите европски стандарди за квалитетно домување и се одликува со висок станбен комфор и максимална искористеност на просторот.Шифра 02BI
Macedonia · Скопје · Скопје · December 27, 2018
  Se prodava stan vo Kisela Voda

Se prodava stan vo Kisela Voda

850.00 Euro €
34x
8x
  Se prodava renoviran stan od 80m2  vo Kisela Voda. Stanot e funkcionalen i e deliv na dva pomali 30m2 so edna spalna i 50m2 so edna spalna. Se naoga na 1 kat. Cena 850eu/m2. Shifra-3074
Macedonia · Skopje · Skopje · December 20, 2018