• avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Вип Огласи www.Oglasise.mk
АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН ЦЕНТАР

АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН ЦЕНТАР

Check with seller
23761x
9x
АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ,БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН ЦЕНТАР Се издаваат апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, Блеви и Конгресен центар, на 300 м оддалеченост од езерото, а на 7 км од центарот на Охрид. Апартманите се копмплетно опремени, со посебни купатила, балкони со поглед на ез...
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · August 16, 2017
Станови, куќи , Соби за изнајмување
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 700
Издавам комплетно наместен стан

Издавам комплетно наместен стан

12000.00 Денари
13x
4x
Се издава наместен стан од 40 м2,во Капиштец,во близина на Зебра.Има лифт,парно и клима.Станот има две соби.Погоден за самци или студенти.Слободен од 2ри јануари.
Macedonia · Скопски · Скопјe · December 29, 2019
Издавам комплетно наместен стан

Издавам комплетно наместен стан

200.00 Euro €
34x
5x
Се издава наместен стан од 40 м2 во Капиштец во близина на Цветен пазар,на 3 кат со лифт и парно греење.Погоден за студенти и самци.Слободен за вселување на 10 ти Јануари
Macedonia · Скопје · Скопје · December 17, 2019
Издавам комплетно наместен стан

Издавам комплетно наместен стан

200.00 Euro €
18x
5x
Издавам комплетно наместен стан од 40 м2, кај Цветен пазар -Бели згради со лифт,парно,клима .Располага со дневна соба со кујна и помала соба.Нема спална соба.Има тераса.Погоден за студенти,самци и парови.Слободен од 10 Јануари
Macedonia · Скопје · Скопје · December 16, 2019
СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА

СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА

25.00 Euro €
23x
3x
СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА Издаваместан во строг центар на Охрид, позади Охридска банка, на 2 минути оддалеченост од центар. Спецификации꞉ кујна, купатило, тв со кабловска, голема тераса со поглед кон центар, бесплатен паркинг простор. Издаваме апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, ...
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · September 21, 2019

230.00 Euro €
14x
0x
September 16, 2019
СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА

СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА

350.00 Денари
21x
2x
СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА Издаваместан во строг центар на Охрид, позади Охридска банка, на 2 минути оддалеченост од центар. Спецификации꞉ кујна, купатило, тв со кабловска, голема тераса со поглед кон центар, бесплатен паркинг простор. Издаваме апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, ...
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · September 15, 2019
СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА

СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА

Check with seller
32x
3x
СОБИ И АПАРТМАНИ-ОХРИД, СТРОГ ЦЕНТАР КАЈ ОХРИДСКА БАНКА Издаваме стан во строг центар на Охрид, позади Охридска банка, на 2 минути оддалеченост од центар. Спецификации꞉ кујна, купатило, тв со кабловска, голема тераса со поглед кон центар, бесплатен паркинг простор. Издаваме апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол,...
Macedonia · Југозападен регион · Охрид · August 18, 2019