• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Канцеларија - Деловен простор
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 22
Се издаваат ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИ во Строг Центар

Се издаваат ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИ во Строг Центар

10.00 Euro €
40x
6x
На одлична локација во строгиот Центар на градот, се издаваат  деловни простори распределени на приземје, мезанин, 1ви, 2ри, 3ти, 4ти и 5ти кат.  Просториите најмногу одговараат за канцелариски потреби. Греењето е на централно парно. На секој кат има заеднички тоалет. Цена 10еур/м2 со трошоци+ ДДВ и паркинг простор. Шифра 8071/1 
Macedonia · Skopje · Skopje · November 20, 2018
Се Издава Деловен Простор во Карпош 2

Се Издава Деловен Простор во Карпош 2

12.00 Euro €
32x
8x
Се издава деловен простор во Карпош 2 со површина од 80м2. Се наоѓа на 1ви кат. Располага со 1 океанска канцеларија од 30м2, менаџер-канцеларија,рецепција, ходник, архива, кујна, 2 тоалета и едно паркинг место.. Цена 12еур/м2. Шифра 8065/1
Macedonia · Скопје · Скопје · October 31, 2018
Се Издава Деловен Простор во Кисела Вода

Се Издава Деловен Простор во Кисела Вода

1300.00 Euro €
48x
1x
На атрактивна локација на почетокот на Кисела Вода, на само еден километар оддалеченост од центарот на Скопје се издава Деловен Простор. Се наоѓа на приземје, со големина од 91 м2  и репрезентативна висина во внатрешноста од 4,70 м. Цена 1300еур. Шифра 8059/1
Macedonia · Skopje · Skopje · September 10, 2018
Se izdava Deloven Prostor vo Centar

Se izdava Deloven Prostor vo Centar

150.00 Euro €
75x
0x
  Se izdava Deloven Prostor za kancelarija od 25m2 vo Centar na odlicna lokacija. Objektot e NOV individualna gradba i e odlicno zvucno izoliran. Cena po dogovor. Shifra-8069
Macedonia · Skopski · Skopje · August 27, 2018
    Se Izdava Deloven Prostor vo Centar

Se Izdava Deloven Prostor vo Centar

1.00 Euro €
38x
5x
    Se izdava Deloven Prostor za kancelarija od 25m2 vo Centar na odlicna lokacija. Objektot e NOV, individualna gradba i e odlicno zvucno izoliran. Cena po dogovor. Shifra-8069/1
Macedonia · Skopje · Skopje · August 25, 2018
Се ПРОДАВА ДЕЛОВНО/СТАНБЕНА КУЌА ЧАРШИЈА (69М2)

Се ПРОДАВА ДЕЛОВНО/СТАНБЕНА КУЌА ЧАРШИЈА (69М2)

1.00 Euro €
62x
15x
Се продава деловно-станбена куќа со квадратура од 69М2 по имотен лист,а објектот се наоѓа во Општина Центар но се водикако под “ЦЕНТАР 1”/ОПШТИНСКИ.Во најубавиот и најпрекасниот дел од Градот Скопје,”СТАРАТА СКОПСКА ЧАРШИЈА” крајот кој живее со бесмртниот дух на трговијата,историјата,занаетчиството заедно со угостителството ...
Macedonia · SKOPJE · SKOPJE · August 17, 2018
Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Карпош 2

Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Карпош 2

12.00 Euro €
49x
7x
Се издава деловен простор во Карпош 2 со површина од 277м2. Се наоѓа на 2ри кат. Просторот е распредел со рецепција, кујна, 2 тоалета, ходник, сала за состаноци, 4 канцеларии, 2 тераси. Цена 12еур/м2. Шифра 8066/1
Macedonia · Skopje · SKopje · August 17, 2018