• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Дуќани за изнајмување - Продажба
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 137
Se izdava deloven prostor vo Centar

Se izdava deloven prostor vo Centar

200.00 Euro €
51x
6x
Se izdava deloven prostor vo Opstina Centar,vo blizina na Soboren Hram,Bunjakovec.Prostorot e 34m2 i e delumno namesten,so mala kujna,toalet,biro i fotelja.Greenjeto e na struja.Pogoden e za usluzni dejnosti:pravni,trgovski i kozmeticki.Visinata na mesecnata kirija iznesuva 200 EUR,SO 1 depozit. Shifra-8037/1
Macedonia · Skopje · Skopje · December 24, 2018
   Se Izdava Deloven Prostor vo GTC

Se Izdava Deloven Prostor vo GTC

1.00 Euro €
27x
5x
 Se izdava Deloven Prostor  vo GTC od 107m2 na prizemje. Cena po dogovor. Shifra-8028/1
Macedonia · Skopje · Skopje · December 20, 2018
Се продава деловен простор во Карпош 4

Се продава деловен простор во Карпош 4

102400.00 Euro €
56x
1x
Се продава деловен простор во Карпош 4 со површина од 128м2 + 5м2. Просторот се наоѓа на 1ви кат кај Обединети Нации. Дуќанот е комплетно реновиран и има видео надзор, аларми, со санитарен чвор и wc. Се издава и продава и како таков може да се издаде на фирма со многу дејности. Цена 102 400 еур.Шифра 8018
Macedonia · Skopje · Skopje · December 11, 2018
Се Издава Локал кај  Грчка Амбасада

Се Издава Локал кај Грчка Амбасада

1300.00 Euro €
30x
1x
Се Издава Локал кај  Грчка Амбасада со површина од 170м2. Се издава празен.Цена 1300еур.Шифра 8050/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 17, 2018
Се издава дуќан во Буњаковец

Се издава дуќан во Буњаковец

550.00 Euro €
49x
1x
Се издава дуќан во Буњаковец со површина од 21м2.Просторот е празен. Цена 550еур.Шифра 8045/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 15, 2018
Се издава објект во Кондово

Се издава објект во Кондово

1400.00 Euro €
31x
2x
Се издава изграден објект во Кондово на главна улица со површина од 600м2 на 2 ката по 300м2, со паркинг од 600м2. Објектот е со уредна документација и е новоградба која одговара за повеќе намени. Цена 1400еур.Шифра 8043/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 14, 2018
Се издава Деловен Простор во  Строг Центар

Се издава Деловен Простор во Строг Центар

700.00 Euro €
23x
4x
Се издава деловен простор во строг Центар, со површина од 70м2. Има санитарен чвор, парно и клима. Цена 700еур со место за договор. Шифра 8041/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 14, 2018