V&Z-Automobile GmbH

V&Z-Automobile GmbH

Станови, куќи , Соби за изнајмување - Четворособен стан Скопје-Центар карши хотел Лимак

Објавено на January 27, 2024
Објавено од Владимир
Гледано од 33 луѓе

Опис на предметот

Издавам празен четворосебен стан. Истиот може да се користи и како деловен простор.

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Центар
Град
Скопје
Адреса
Железничка 32

Details

TypeFor rent
Num. Rooms4
Num. Bathrooms2
StatusGood condition
Square Meters88
Square Meters (total)88
Num. Floors0
Floor Number0

Other characteristics

 • Heating
 • Air Condition
 • Elevator
 • Terrace

Преглед и повратни информации за Четворособен стан Скопје-Центар карши хотел Лимак(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear