Станови, куќи , Соби за изнајмување - АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН

Објавено на July 20, 2017
Изменет на August 11, 2017
Објавено од Taneski
Гледано од 28 луѓе

Опис на предметот

Изнајмување апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, Блеви и Конгресен центар, на 300 м оддалеченост од езерото, а на 7 км од центарот на Охрид.
Апартманите се копмплетно опремени, со посебни купатила, балкони со поглед на езеро, беспалетн wi fi.
 
На располагање има бесплатен паркинг простор пред објектот и дворно место за користење.
Тел за контакт 071 212 343 и 077 716 180

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Jugozapaden
Град
Ohrid