• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Вип Огласи www.Oglasise.mk
Се Продава Плац во Маврово

Се Продава Плац во Маврово

1.00
25503x
2x
 На падините на Бистра во Маврово непосредно до ски-центарот се продава прекрасен плац 377м2 со И.Л. и маркица за градба.Плацот е на 20м од главниот пат со убав поглед.Цена по договор.Шифра-1ИС
Macedonia · Mavrovo · Mavrovo · March 1, 2018
Плацеви
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 293
 Se Prodava Plac vo Novo Selo

Se Prodava Plac vo Novo Selo

85.00 Euro €
51x
4x
 Se prodava plac vo Novo Selo od 2603m2, kade se predvideni za gradba 4 semejni kuki ili zgrada . Moze dogovor so investitor so kompenzacija i del pari . Cena-85eu/m2. Shifra-9025/2
Macedonia · Skopje · Skopje · December 20, 2018
Плац во Бардовци

Плац во Бардовци

60.00 Euro €
48x
1x
Se prodava plac vo naselba Bardovci so povrshina od 2000 m2. Se naogja na dobra lokacija pozadi shkoloto a pod ridot. Ima uredna dokumentacija i e pogodno za izgradba na semejni kukji ili stanben objekt. Cena 60 evra po m2, no ima prostor za dogovor. Kontakt: 071255492
Macedonia · Bardovci · Skopje · December 19, 2018
 Се Продава Плац  во Пржино

Се Продава Плац во Пржино

290000.00 Euro €
22x
1x
 Се продава плац од 910м2 со две маркици во Пржино.Едната маркица е - класа А1, Висина 10,20, Катност П+2+ПК, Градежна парцела 336м2, Основа 120м2, Бруто развиена површина 480м2, Компатибилна намена Б1. Втората маркица е- Класа А1, Висина 10,20м, Катност П+2+Пк, Површина на парцела 554м, Основа 178м2, Бруто развиена површина 712м2, Компатибилн...
Macedonia · Skopje · Skopje · December 7, 2018
 Се Продава Плац на Водно

Се Продава Плац на Водно

550000.00 Euro €
30x
0x
  Се продава плац 820м2  на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1, плац 820м2, катност П+1+Пк, основа за градба 256м2 Висина 8.50, бруто развиена површина 750м2. Оваа маркица по новиот ДУП при Општина Центар може да се зголеми на Висина 10.20м и катност П+2+Пк, брут...
Macedonia · Skopje · Skopje · December 7, 2018
  Се Продаваат Три Плаца во Кисела Вода

Се Продаваат Три Плаца во Кисела Вода

85000.00 Euro €
20x
3x
 Се продаваат три плаца во Кисела Вода-11 Октомври од 845м2 со уредни документи и ИЛ.Може и поединечно да се купи секој плац. На плацовите се предвидени три поединечни куќи на секој плац посебно. Маркицата за еден плац кој важи и за другите е-Плац 845м2, Површина на градежна парцела 195м2, Основа 80м2, Катност П+2+Пк, Бруто развиена површина 2...
Macedonia · Skopje · Skopje · December 7, 2018
 Се Продава Плац во Мирковци

Се Продава Плац во Мирковци

80000.00 Euro €
39x
3x
  Се продава плац во Мирковци 614м2 со можност за  објект од 680м2-деловен објект со семејно домување-По+Пр+1.Плацот е на самиот главен пат со инфраструктура.Што се однесува до објектот има можност за повеќе намени-фабрика за производство и трговија,магацин и др.За објектот има уредни документи од основен проект со одобрение за градба до ...
Macedonia · Skopje · Skopje · November 28, 2018
  Се Продава Плац во Волково

Се Продава Плац во Волково

21.00 Euro €
15x
1x
  Се продава плац во Волково од 2000м2-21ев/м2.Шифра-46/2
Macedonia · Skopje · Skopje · November 28, 2018