Куќи - апартмани за продажба,

Вип Огласи
 • Се Продава Куќа во Волково

  Се Продава Куќа во Волково

  Куќи - апартмани за продажба, Skopje (Skopje) November 11, 2017 70000.00 Euro €

  Прекрасна куќа од 155м² во Волково . Куќата е изведена во германски стил на градба и истата има можност да биде поделена на 2 посебни дела односно на 2 стана . Испод еден дел од куќата има сутеренски дел (подрум) кој има 35м² и истиот може ...

 • Se Prodava

  Se Prodava

  Куќи - апартмани за продажба, Струмица (Југоисточен регион) May 15, 2016 Free

  Se prodava kuka vo s.Popchevo Strumica karabin faza so povrsina na kuka 200m2 i 500 m2 dvorno mesto.Cena po dogovor.

 • Prodavam kukja.... Stip

  Prodavam kukja.... Stip

  Куќи - апартмани за продажба, Штип (Источен регион) May 8, 2015 Check with seller

  Prodavam kukja vo naselba zeleznicka-Stip, kukjata e so platena legalizacija-legalizirana, so dvorno mesto od 450m2, i kukjno mesto od 75m2, so pristapen pat za kamioni do samoto dvorno mesto. Cena: 16 000 evra, a ima mesto i za dogovor. Za podetalni...

Огласи
 •  Се Продава Вила во Маврoви Анови

  Се Продава Вила во Маврoви Анови

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 17, 2018 75000.00 Euro €

  На  влезот во убавото Маврово ве пресретнува населба со прекрасни вили.Токму таму се продава прекрасна вила во мермер.Нејзината вкупна површина е 100м2 сместена на каскаден 700м2 плац. Стара е само 10 години  со вертикален пресек По+1+ПК, о...

 •  Се Продава Вила во Маврово

  Се Продава Вила во Маврово

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 17, 2018 45000.00 Euro €

  Се продава вила во убавото Маврово од 50м2 со плац 720м2,наместена,со една бања, две спални соби,дневна,два балкони,две паркинг места,со позиција исток.Цена-45000ев.Шифра-18ЕФ

 •  Се Продава Вила во Маврoви Анови

  Се Продава Вила во Маврoви Анови

  Куќи - апартмани за продажба, Маврово (Маврово) February 17, 2018 75000.00 Euro €

    Се продава вила во Маврови Анови 144м2 со плац 544м2 со греење на дрва.Цена 75000ев.Шифра-1ЉБ

 •  Се Продава Вила во Маврово

  Се Продава Вила во Маврово

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 40000.00 Euro €

    На падините на Бистра со прекрасен поглед се продава вила 50-60м2со плац 700м2-Пр+1.Располага со 2 спални соби,кујна,трпезарија,дневна,купатило+2 балкони сто овозможуваат прекрасен поглед кон езерото.Цена 40 000ев.Шифра-11КЉ

 •  Се Продава Вила во Маврово

  Се Продава Вила во Маврово

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 130000.00 Euro €

   Во Маврово на самиот пат постои една прекрасна вила 130м2 со плац од 650м2.Вилата располага со вкупно 6 соби и тоа спални,трпезарија,кујна,дневна со греење на струја.Цена-130 000ев.Шифра-8МИ

 •   Се Продава Вила во Маврово

  Се Продава Вила во Маврово

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 30000.00 Euro €

   Помала но впечатлива вила се продава во Маврово . Убаво средена 80м2 со дворче од 50м2.Се продава наместена со кујна,дневна,трпезарија,2 спални соби,летна кујна и нус-простор.Истата поседува и ИЛ.Цена по договор. Шифра-1МГЛ

 •  Се Продава Вила во Маврово

  Се Продава Вила во Маврово

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 150000.00 Euro €

  На падините на Бистра во срцето во Маврово се продава кука во основа 80м2 на 2 нивоа со плац 900м2. Куката е со најпрекрасниот поглед кон езерото.Цена=150000ев.Шифра-13БО

 •  Се продава Вила во Маврови Анови

  Се продава Вила во Маврови Анови

  Куќи - апартмани за продажба, Маврово (Маврово) February 16, 2018 100000.00 Euro €

  Се продава вила во Маврови Анови од 105м2 со плац 300м2.Шифра-5СА

 •  Се Продава Вила во Леуново

  Се Продава Вила во Леуново

  Куќи - апартмани за продажба, Маврово (Маврово) February 16, 2018 1.00 Euro €

      Се продава вила 53м2 со двор 800м2.Шифра-3ЛЕ

 •  Се Продава Плац во Леуново

  Се Продава Плац во Леуново

  Куќи - апартмани за продажба, Mavrovo (Mavrovo) February 16, 2018 1.00 Euro €

    Се продава вила во Леуново од 60м2 со двор 650м2 со прекрасен поглед кон езерото и околината.Шифра-2ЛЕ

 • Се Продава Барака во Железара

  Се Продава Барака во Железара

  Куќи - апартмани за продажба, Skopje (Skopje) February 15, 2018 140000.00 Euro €

  На убава локација во Железара се продава прекрасна ѕидана барака со доградба со одлична конфигурација и со површина од 120м2(4 спални соби, дневна, терпезарија,кујна и 2 купатила),која лежи на 760м2плац.Според важечкиот Дуп на општината плацот има мо...

 • Се продава куќа во Ѓорче Петров

  Се продава куќа во Ѓорче Петров

  Куќи - апартмани за продажба, Skopje (Skopje) February 9, 2018 45000.00 Euro €

  Се продава куќа во Дексион, Ѓорче Петров, со површина од 92м2 и дворно место 228. Куќата е градена 1975, делумно реновирана со сменети прозори. Се продава наместена. Има три соби и подрумска просторија. Греењето е на дрва.Има целосна документација. Ц...