• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Дуќани за изнајмување - Продажба
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 9
Се Продава Деловен Простор во Дебар Маало

Се Продава Деловен Простор во Дебар Маало

100000.00 Euro €
43x
1x
На одлична локација, на самата главна улица во Дебар Маало се продава дуќан од 45м2 + 20м2 галерија и можност за тераса. Има санитарен чвор и паркинг простор. Погоден е за повеќе намени како кафич, маркет, аптека и друго. Цена 100000eur +ДДВ. Шифра 8010
Macedonia · Skopje · Skopje · January 24, 2018
Се Издава Деловен Простор во Лептокарија

Се Издава Деловен Простор во Лептокарија

1000.00 Euro €
43x
4x
Се издава деловен простор во Лептокарија во близина на гостилница Буре. Деловниот простор е од 72м2 со галерија од 45м2 со санитарен чвор. Цена 1000еур. Шифра 8039/1
Macedonia · Skopje · Skopje · March 6, 2018
   Se Izdava Deloven Prostor vo Dracevo

Se Izdava Deloven Prostor vo Dracevo

600.00 Euro €
120x
1x
    Se izdava DELOVEN PROSTOR na atraktivna lokacija vo Naselbata vo Dracevo. Objektot e 80m2 + 80m2 magacinski prostor. Ima sanitaren cvor. Se izdava na podolg period.Cena 600eu. Shifra-8070/1
Macedonia · Skopje · Skopje · November 1, 2018
Се Издава Деловен Простор во Центар

Се Издава Деловен Простор во Центар

500.00 Euro €
22x
6x
Се издава деловен простор во строг Центар, со квадратура од 70м2. Просторот се наоѓа на 1ви кат и располага со 3 канцеларии. Има парно и клима. Слободен од 1 јуни. Цена 500еур со место за договор. Шифра 8058/1
Macedonia · Skopje · Skopje · May 17, 2018
Се Издава Деловен Простор во Центар

Се Издава Деловен Простор во Центар

500.00 Euro €
34x
6x
Се издава деловен простор во строг Центар, со квадратура од 70м2. Просторот се наоѓа на 1ви кат и располага со 3 канцеларии. Има парно и клима. Слободен од 1 јуни. Цена 500еур со место за договор. Шифра 8058/1
Macedonia · Skopje · Skopje · June 29, 2018
Се издава Деловен Простор во Центар

Се издава Деловен Простор во Центар

10.00 Euro €
41x
3x
Се издава деловен простор во Центар од 34м2. Греењето е на струја, со можност за приклучок на парно. Се издава празен. Цена 10еур/м2. Шифра 8036/1
Macedonia · Skopje · SKopje · May 10, 2018
  Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар

Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар

10.00 Euro €
40x
2x
  Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар 150 м2 на 2 кат, со централно греење, санитарен чвор. Просторот е со повеќе канцеларии и се издава за 9-10ев./м2 + режиски трошоци. Се наоѓа на ТОП ЛОКАЦИЈА во Центар.Шифра-8055/1
Macedonia · Skopje · Skopje · June 6, 2018