• avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • ostani doma.png
Вип Огласи www.Oglasise.mk
  Se prodava stan kaj Drzavna Bolnica

Se prodava stan kaj Drzavna Bolnica

50000.00
21523x
1x
 Se prodava stan kaj Drzavna Bolnica 54m2 so podrum 5m2 na 3 kat.Cena 50 000 eu. Shifra-2064
Macedonia · Skopje · Skopje · November 11, 2017
Се Продава Плац во Маврово

Се Продава Плац во Маврово

1.00
21537x
2x
 На падините на Бистра во Маврово непосредно до ски-центарот се продава прекрасен плац 377м2 со И.Л. и маркица за градба.Плацот е на 20м од главниот пат со убав поглед.Цена по договор.Шифра-1ИС
Macedonia · Mavrovo · Mavrovo · March 1, 2018
Живеалишта
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 700
Се ПРОДАВА/ИЗДАВА Луксузна Куќа во Злокуќани

Се ПРОДАВА/ИЗДАВА Луксузна Куќа во Злокуќани

1300000.00 Euro €
53x
4x
       Се ПРОДАВА/ИЗДАВА луксузна куќа во Скопје во населба Злокуќани со површина од 780м2  на плац од 2200м2. Објектот има 6 спални соби и 10 купатила. Има гаража за 2 возила и во дворот место за уште 4. Во подрумскиот дел има специјална просторија за перална и сушална, како и просторија каде има маса за пинг понг, справи ...
Macedonia · Skopje · Skopje · June 28, 2018
 Се Продава Плац на Водно

Се Продава Плац на Водно

550000.00 Euro €
21x
0x
  Се продава плац 820м2  на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1, плац 820м2, катност П+1+Пк, основа за градба 256м2 Висина 8.50, бруто развиена површина 750м2. Оваа маркица по новиот ДУП при Општина Центар може да се зголеми на Висина 10.20м и катност П+2+Пк, брут...
Macedonia · Skopje · Skopje · December 7, 2018
 Се Продава Плац на Водно

Се Продава Плац на Водно

550000.00 Euro €
31x
1x
  Се продава плац 820м2  на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1, плац 820м2, катност П+1+Пк, основа за градба 256м2 Висина 8.50, бруто развиена површина 750м2. Оваа маркица по новиот ДУП при Општина Центар може да се зголеми на Висина 10.20м и катност П+2+Пк, брут...
Macedonia · Skopje · Skopje · July 14, 2018
 Се Продава Плац на Водно

Се Продава Плац на Водно

550000.00 Euro €
77x
1x
  Се продава плац 820м2  на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1, плац 820м2, катност П+1+Пк, основа за градба 256м2 Висина 8.50, бруто развиена површина 750м2. Оваа маркица по новиот ДУП при Општина Центар може да се зголеми на Висина 10.20м и катност П+2+Пк, брут...
Macedonia · Skopje · Skopje · June 8, 2018
 Се Продава Плац на Водно

Се Продава Плац на Водно

550000.00 Euro €
23x
1x
  Се продава плац 820м2  на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1, плац 820м2, катност П+1+Пк, основа за градба 256м2 Висина 8.50, бруто развиена површина 750м2. Оваа маркица по новиот ДУП при Општина Центар може да се зголеми на Висина 10.20м и катност П+2+Пк, брут...
Macedonia · Skopje · Skopje · April 30, 2018
 Се Продава Плац на Водно

Се Продава Плац на Водно

550000.00 Euro €
26x
1x
  Се продава плац 820м2  на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1, плац 820м2, катност П+1+Пк, основа за градба 256м2 Висина 8.50, бруто развиена површина 750м2. Оваа маркица по новиот ДУП при Општина Центар може да се зголеми на Висина 10.20м и катност П+2+Пк, брут...
Macedonia · Skopje · Skopje · February 17, 2018
 Се Продава Плац на Водно

Се Продава Плац на Водно

550000.00 Euro €
19x
1x
  Се продава плац 820м2  на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1, плац 820м2, катност П+1+Пк, основа за градба 256м2 Висина 8.50, бруто развиена површина 750м2. Оваа маркица по новиот ДУП при Општина Центар може да се зголеми на Висина 10.20м и катност П+2+Пк, брут...
Macedonia · Skopje · Skopje · January 10, 2018