• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Вип Огласи www.Oglasise.mk
Се Продава Плац во Маврово

Се Продава Плац во Маврово

1.00
32710x
2x
 На падините на Бистра во Маврово непосредно до ски-центарот се продава прекрасен плац 377м2 со И.Л. и маркица за градба.Плацот е на 20м од главниот пат со убав поглед.Цена по договор.Шифра-1ИС
Macedonia · Mavrovo · Mavrovo · March 1, 2018
Живеалишта
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 7 На 700
 Се Продава Плац на Водно

Се Продава Плац на Водно

550000.00 Euro €
31x
0x
  Се продава плац 820м2  на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1, плац 820м2, катност П+1+Пк, основа за градба 256м2 Висина 8.50, бруто развиена површина 750м2. Оваа маркица по новиот ДУП при Општина Центар може да се зголеми на Висина 10.20м и катност П+2+Пк, брут...
Macedonia · Skopje · Skopje · December 7, 2018
 Се Продава Плац на Водно

Се Продава Плац на Водно

550000.00 Euro €
51x
1x
  Се продава плац 820м2  на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1, плац 820м2, катност П+1+Пк, основа за градба 256м2 Висина 8.50, бруто развиена површина 750м2. Оваа маркица по новиот ДУП при Општина Центар може да се зголеми на Висина 10.20м и катност П+2+Пк, брут...
Macedonia · Skopje · Skopje · July 14, 2018
 Се Продава Плац на Водно

Се Продава Плац на Водно

550000.00 Euro €
37x
1x
  Се продава плац 820м2  на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1, плац 820м2, катност П+1+Пк, основа за градба 256м2 Висина 8.50, бруто развиена површина 750м2. Оваа маркица по новиот ДУП при Општина Центар може да се зголеми на Висина 10.20м и катност П+2+Пк, брут...
Macedonia · Skopje · Skopje · April 30, 2018
 Се Продава Плац  во Пржино

Се Продава Плац во Пржино

310000.00 Euro €
25x
0x
 Се продава плац од 910м2 со две маркици во Пржино.Едната маркица е - класа А1, Висина 10,20, Катност П+2+ПК, Градежна парцела 336м2, Основа 120м2, Бруто развиена површина 480м2, Компатибилна намена Б1. Втората маркица е- Класа А1, Висина 10,20м, Катност П+2+Пк, Површина на парцела 554м, Основа 178м2, Бруто развиена површина 712м2, Компатибилн...
Macedonia · Skopje · Skopje · March 17, 2018
 Се Продава Плац  во Пржино

Се Продава Плац во Пржино

310000.00 Денари
15x
0x
 Се продава плац од 910м2 со две маркици во Пржино.Едната маркица е - класа А1, Висина 10,20, Катност П+2+ПК, Градежна парцела 336м2, Основа 120м2, Бруто развиена површина 480м2, Компатибилна намена Б1. Втората маркица е- Класа А1, Висина 10,20м, Катност П+2+Пк, Површина на парцела 554м, Основа 178м2, Бруто развиена површина 712м2, Компатибилн...
Macedonia · Skopje · Skopje · January 10, 2018
 Се Продава Деловен Простор во ГТЦ

Се Продава Деловен Простор во ГТЦ

280000.00 Euro €
110x
1x
Се продава деловен простор во ГТЦ со површина од 60м2. Просторот има 2 санитарни чвора. Цена 280.000еур.Шифра 8014
Macedonia · Skopje · Skopje · May 21, 2018
 Се Продава Деловен Простор во ГТЦ

Се Продава Деловен Простор во ГТЦ

280000.00 Euro €
38x
1x
Се продава деловен простор во ГТЦ со површина од 60м2. Просторот има 2 санитарни чвора. Цена 280.000еур.Шифра 8014
Macedonia · Скопје · Скопје · April 24, 2018