Канцеларија - Деловен простор

Вип Огласи
 • Издавам деловен простор

  Издавам деловен простор

  Канцеларија - Деловен простор Виница (Штип) October 13, 2016 Check with seller

  Се издава деловен простор во Виница, се наоѓа на атрактивна локација во центарот на градот, во близина на две банки, пазарот, основно училиште и продавници. Се наоѓа на првиот кат од зградата спроти Централ маркет (старата стоковна куќа) до Стопанска...

 • Изнајмувам простор погоден за секоја намена на одлична локација

  Изнајмувам простор погоден за секоја намена на одлична локација

  Канцеларија - Деловен простор Скопје (Скопски регион) November 9, 2016 Check with seller

  Се Издава простор во Дебар Маало од 120 м2, во Боемската уличка.Просторот се издава празен, на подолго време и е погоден за секаква намена. Се наоѓа на први спрат од куќа.Има две простории од 35-40 м2, две простории од околу 20 м2, тоалет, бања, чајн...

Огласи
 • Се продава деловен простор во Центар

  Се продава деловен простор во Центар

  Канцеларија - Деловен простор Skopje (Skopje) May 21, 2018 260000.00 Euro €

  Се продава деловен простор во близина на Универзална Сала со површина од 150м2 и магацински простор од 70м2. Просторот располага со 3 паркинг места кои се вклучени во цената.Цена 260.000еур со место за договор.Шифра 8020

 •  Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар

  Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар

  Канцеларија - Деловен простор Скопје (Скопје) April 30, 2018 1.00 Euro €

    Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар 150 м2 на 2 кат, со ценрално греење, санитарен чвор. Просторот е со повеќе канцеларии и се издава за 9-10ев./м2 + режиски трошоци. Се наоѓа на ТОП ЛОКАЦИЈА во Центар.Шифра-8055/1

 •  Се Издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР-Кисела Вода

  Се Издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР-Кисела Вода

  Канцеларија - Деловен простор Skopje (Skopje) April 24, 2018 4.00 Euro €

    Се Издава Деловен Простор 451м2 во Кисела Вода.Просторот е на мезанин и има 21 канцеларија, 2 санитарни чвора, купатило и 18-клима уреди. Греењето е централно парно. Деловниот Простор е полунаместен, во секоја канцеларија има плакари. Исто так...

 • Се Издава Деловен Простор во Буњаковец

  Се Издава Деловен Простор во Буњаковец

  Канцеларија - Деловен простор Skopje (Skopje) April 24, 2018 700.00 Euro €

  Се издава деловен простор во близина на Универзална Сала со површина од 140м2 со галерија, реновиран. Просторот има санитарен чвор и греење со клима инвертер. Се издава на подолг период. Слободен од 03. Март. 2018 година. Цена 700еур. Шифра 8052/1

 • Се Издава Деловен Простор во Центар

  Се Издава Деловен Простор во Центар

  Канцеларија - Деловен простор Skopje (Skopje) April 24, 2018 15.00 Euro €

  Се Издава Деловен Простор во Центар спроти Краш со површина од 70м2. Просторот е со санитарен чвор, посебни саати за струја и вода , со чајна кујна. Се издава празен на подолг период. Цена 15еур/м2 со место за договор. Шифра 8051/1

 • Се продава деловен простор во Кисела Вода

  Се продава деловен простор во Кисела Вода

  Канцеларија - Деловен простор Skopje (Skopje) April 23, 2018 105000.00 Euro €

  Се продава деловен простор во населба Црниче/ Кисела Вода во близина на МВР, со површина од 75м2. Просторот е поделен на два дуќани со два санитарни чвора. Има магацински простор во подрум од 100м2. Цена 105.000еур. Шифра 8019

 • Se prodava dukan vo Centar

  Se prodava dukan vo Centar

  Канцеларија - Деловен простор Skopje (Skopje) March 24, 2018 24000.00 Euro €

    Se prodava deloven prostor 21m2 vo Centar so sanitaren cvor na 1 kat. Moze da se koristi za poveke nameni kako advokatska kancelarija,agencija,frizernica,kozmetika i dr. Cena-24000eu.Shifra-8009

 •  Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар

  Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар

  Канцеларија - Деловен простор Skopje (Skopje) March 20, 2018 10.00 Euro €

    Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар 150 м2 на 2 кат, со ценрално греење, санитарен чвор. Просторот е со повеќе канцеларии и се издава за 9-10ев./м2 + режиски трошоци. Се наоѓа на ТОП ЛОКАЦИЈА во Центар.Шифра-8055/1

 • Се Издава/Продава Деловен Простор кај МВР

  Се Издава/Продава Деловен Простор кај МВР

  Канцеларија - Деловен простор Skopje (Skopje) February 17, 2018 200.00 Euro €

  Се издава/продава деловен простор во близина на МВР со површина од 30м2. Се наоѓа на приземје. Цена 200еур/50.000еур. Шифра 8053/1

 • Се Издава Деловен Простор во Буњаковец

  Се Издава Деловен Простор во Буњаковец

  Канцеларија - Деловен простор Skopje (Skopje) February 17, 2018 700.00 Euro €

  Се издава деловен простор во близина на Универзална Сала со површина од 140м2 со галерија, реновиран. Просторот има санитарен чвор и греење со клима инвертер. Се издава на подолг период. Слободен од 03. Март. 2018 година. Цена 700еур. Шифра 8052/1

 • Се Продава Деловен Објект во Капиштец

  Се Продава Деловен Објект во Капиштец

  Канцеларија - Деловен простор Skopje (Skopje) February 2, 2018 35000.00 Euro €

  Се продава деловен простор во Капиштец со површина од 25м2 плус 9м2 користен простор. Деловниот простор е со санитарен чвор и се продава за 35.000еур. Шифра 8013

 • Се Продава Деловен Простор

  Се Продава Деловен Простор

  Канцеларија - Деловен простор Skopje (Skopje) January 30, 2018 1.00 Euro €

  Се продава деловен простор лоциран во  почетокот на Капиштец. Дуканот поради неговата  место положба е погоден за работење и развивање на различни видови на дејности.Дуканот има вкупно 49 м2 и тоа на приземје 27м2 а на катот 22м2. Шифра-800...