Стар Радио

Стар Радио

Музички Стриминг Медиум - Македонија Број 1 Слушај и Уживај

Канцеларија - Деловен простор - Izdavanje magacinskog prostora Ovča, Beograd

Објавено на April 16, 2022
Објавено од oglasi
Гледано од 41 луѓе

Опис на предметотIzdavanje magacinskog prostora raznih kvadratura! Milan! Ovča  Beograd !
Telefon +381692215232
E-mail: milan.skopelja1973@gmail.com 

Локација

Држава
Srbija
Регион
Beograd
Град
Beograd
Адреса
Beograd

Details

TypeFor rent
Num. Rooms0
Num. Bathrooms0
StatusNew construction
Square Meters0
Square Meters (total)0
Num. Floors0
Floor Number0

Преглед и повратни информации за Izdavanje magacinskog prostora Ovča, Beograd(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear