Апарати за домаќинство - Aпаратче за сребрена вода - за 40 000 литри

Објавено на June 5, 2021
Објавено од Анонимен
Гледано од 39 луѓе
#4574
3610.00 Денари

Опис на предметот

Апаратче за сребрена вода - за 40 000 литри вода со концентрација за пиење.Сосема безопасен! Лесен за употреба!Употреба само во 4 лесни чекори:- изберете соодветен сад и наполнете ја потребната количина вода;- вклучете го апаратот со притискање и држење на означеното место на него ;- потопете го апаратот во садот со вода. По 10 минути тој самиот ќе се исклучи;- ако времето за обработка е помалку од 10 минути, самите исклучете го апаратот.10 придобивки на Dr. Silver:- повеќе од 40,000 литри сребрена вода со концентрација за пиење;- дигитален тајмер со автоматско исклучување;- променлива сребрена електрода (примерок 1000);- променлива батерија;- помага за добро здравје и убавина;- незаменлива поддршка за хигиена во домот;- заштедува многу пари;- може да се користи насекаде;- мал и компактен;- уникатен дизајн, сигурност и квалитет.Уникатна моќност на сребрените јони:- најшироко користен производ за уништување на патогена микрофлора без да влијае негативно на здравјето на луѓето;- ефикасен против повеќе од 650 видови бактерии, габички и вируси;- го зајакнуваат имунитетот и кондицијата;- за елиминирање на проблемите во гастроинтестиналниот тракт (гастритис, чиреви, хиперацидитет, труење со храна);- го поддржуваат организмот при настинки, грип, болки во грлото и воспалителни процеси;- за подобрување на состојбата при проблеми со кожата и изгореници;- за измазнување на брчките, има антиивоспалително дејство;- со сигурност дезинфицирање на фрижидерите, мијалниците, садовите, облеката, играчките.3610 ден.,  078 610 785

Локација

Држава
Macedonia
Регион
МК
Град
Скопје