• avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Здравје - Убавина
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 1 На 1
Силиконско помагало за кокалчиња

Силиконско помагало за кокалчиња

300.00 Денари
263x
4x
Единствен начин да се спасите од проблемот со кокалчиња. Помагало со кое кокалчињата ќе се намалат. Лесно и удобно помагало направено од мек силикон, кое можете да го носите во секоја чевла лесно и едноставно. -Дава мир на зглобот кој има продолжени болки.Исправубачот е збогатен со минерали кој спречува триење и притисок околу зглобот.Содветен за с...
Macedonia · Пелагониски регион · Прилеп · November 29, 2016
  • 1