Здравје - Убавина - КРЕМ СО СЛУЗ ОД ПОЛЖАВ – 150 ml

Објавено на June 5, 2021
Објавено од Анонимен
Гледано од 2 луѓе
#4576
510.00 Денари

Опис на предметот

КРЕМ СО СЛУЗ ОД ПОЛЖАВ – 150 ml


Состав: слуз од полжав (helix aspersa muller), глукозаминогликани, глицерин, алантоин, хидролизиран колаген.


Благодарение на многуте активни компоненти во својот состав, кремот ги зајакнува природните функции на кожата и делува врз нејзината целосна регенерација. Слузот од полжави има силни антиоксидантни и антибактериски карактеристики. Таа ја регенерира кожата, ги измазнува брчките и создава заштитен слој кој ја задржува влагата и на кожата и дозволува да дише


510 ден., 078 610 785


 

Локација

Држава
Macedonia
Регион
MK
Град
Skopje
СРС Карго Струмица