Козметика , маникир педикир и Убавина
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 1 На 1
Гел со слуз од полжав – 125 ml

Гел со слуз од полжав – 125 ml

470.00 Денари
78x
1x
Гел со слуз од полжав – 125 ml Светски хит со докажано регенеративно дејство! Состав: слуз од полжави, глукозаминогликани, глицерин, алантоин, хидролизиран колаген. Без парабени! Дејство: Благодарение на изобилството од скапоцени состојки со кои е богат екстрактот од слуз од полжав, гелот комплетно ја регенерира кожата и ги зај...
мк · Скопје · June 5, 2021
  • 1