Часови

Вип Огласи

Огласи
 • Часови по пијано и музички предмети | Casovi po pijano i muzicki predmeti

  Часови по пијано и музички предмети | Casovi po pijano i muzicki predmeti

  Музика - Театар - Танц Скопје (Скопски) December 7, 2018 250.00 Денари

  Приватни часови по пијано, теорија на музиката, класична хармонија, солфеж и компонирање (оркестрирање, аранжирање и познавање на муз. инструменти). За сите возрасти, почетници и напредни. Часовите ги одржува дипломиран музичар-теоретичар и педагог о...

 • ИНТЕНЗИВНИ ПРИВАТНИ ЧАСОЦИ ПО АНГЛИСКИ

  ИНТЕНЗИВНИ ПРИВАТНИ ЧАСОЦИ ПО АНГЛИСКИ

  Странски јазици Скопје (Скопје) December 19, 2017 Check with seller

  Давам приватни часови по најнова метода на одржување на настава која стимулира и потпомага во процесот на учење на англиски индивидуално или групно за ученици и возрасни како и деловен англиски. Држам со сопствени матерјали кои се креирани за потреби...

 • privatni casovi hemija i biologija

  privatni casovi hemija i biologija

  Други Часови Скопје (Скопје) May 9, 2017 300.00 Денари

  Drzam privatni casovi hemija i biologija za osnovno i sredno obrazovanie. 078 742 078

 • AutoCAD SolidWORKS 3DsMAX 2D 3D render vizuelizacija casovi kusrevi Macedonia Skopje najevtino evtin

  AutoCAD SolidWORKS 3DsMAX 2D 3D render vizuelizacija casovi kusrevi Macedonia Skopje najevtino evtin

  Информатика Skopje (Makedonija) April 14, 2017 Check with seller

  AutoCAD, SolidWORKS, 3DstudioMAX, СТАТИКА, ЈАКОСТ 1, МЕХАНИКА, ИНЖИЊЕРСКА ГРАФИКА, CNC-G CODE СПРЕМАЊЕ-КУРС. ЧАСОВИ, КУРС, УСЛУГИ, НАЈ НАЈЕФТИНО Е СЕ. ПРОЕКТИ, ПРОГРАМИ. НАУЧЕТЕ ЛЕСНО И ЗАБАВНО. НАЈЕФТИНО, БРЗО, КВАЛИТЕТНО,КВАЛИТЕТ ВИСОК А ЦЕНА ЕФТИН...

 • Bazi na Podatoci,Programski Jazici,Casovi Matematika

  Bazi na Podatoci,Programski Jazici,Casovi Matematika

  Информатика Skopje (Skopje) December 17, 2016 3000.00 Денари

  Bazi na Podatoci,Programski Jazici,Casovi Matematika

 • Francuski i italijanski

  Francuski i italijanski

  Странски јазици Skopje (skopski) December 12, 2016 300.00 Денари

  Casovi i prevodi na dvata jazika ( francuski i italijanski).

 • Давам часови по англиски и француски јазик

  Давам часови по англиски и француски јазик

  Странски јазици Скопје (Скопски регион) September 18, 2016 200.00 Денари

  Давам часови по англиски и француски јазик на основци и средношколци. Цена за 1 ( индивидуален ) час од 60мин -> 200 ден. * Можен е договор за групни часови. Телефон: 075 335- 844 Email: magdalena.blazeska@hotmail.com

 • Клучот на Вашата безбедност во сообраќајот се наоѓа во АВТОШКОЛА ОРИОН

  Клучот на Вашата безбедност во сообраќајот се наоѓа во АВТОШКОЛА ОРИОН

  Други Часови Струмица (Југоисточен регион) May 18, 2016 Check with seller

  Авто школа Орион е првата приватна авто школа во Република Македонија која е отворена во 1991 година. Како воспитно – образовна организација започна да функционира во областа на оспособување на кандидати за возачи на моторни...

 • МАТЕМАТИКА, ФИЗИКА, ИНФОРМАТИКА

  МАТЕМАТИКА, ФИЗИКА, ИНФОРМАТИКА

  Информатика Аеродром (Скопски регион) March 12, 2016 200.00 Денари

  МАТЕМАТИКА, ФИЗИКА, ИНФОРМАТИКА за основно и средно образование - индивидуани часови - групни часови ПОДГОТОВКА ЗА МАТУРСКИ ИСПИТИ И ЕКСТЕРНО ТЕСТИРАЊЕ успех загарантиран тел. 075 266 628

 • AUTOCAD 2D, 3D, SolidWORKS, 3DSMAX, 3D MAX. NAJ NAJEVTINO...

  AUTOCAD 2D, 3D, SolidWORKS, 3DSMAX, 3D MAX. NAJ NAJEVTINO...

  Други Часови Скопје (Скопски регион) January 31, 2016 Free

  AUTOCAD 2D, 3D, SolidWORKS, 3DSMAX, 3D MAX. NAJ NAJEVTINO .KURSEVI, CASOVI, ANIMACII, SPREMANJE, USLUGI, CRTEZI, RENDERI, PROEKTI, PROGRAMI, CNC SOODVETNI SPREMANJA. 070819058, 077820344 ( AutoCAD 2D 3D SOLID WORKS 3D Max ucenje edukacija casovi kurs...