Бела Техника , Апарати За Домаќинство -

Објавено на June 11, 2021
Објавено од Анонимен
Гледано од 54 луѓе

Опис на предметот

Фреквентен генератор (биорезонантен неинвазивен уред за селективно уништување на патогени микроорганизми)

Фреквентниот генератор ВОЛКАНО Запер е дигитален електронски апарат кој што ги уништува предизвикувачите на болести како паразити, вируси, бактерии и габички со помош на електромагнетни бранови на принципот на биорезонанса, без употреба на медикаменти.
Заперот овозможува ефикасен третман како на акутни, така и на хронични заболувања предизвикани од различни видови на микроорганизми.
Теоријата на селективно уништување на патогените микроорганизми е откриена од страна на американскиот лекар Д-р Рајф и дополнително развиена од страна на Д-р Хилда Кларк кон крајот на 20-тиот век. Подоцна истата е потврдена од страна на десетици истражувачи ширум светот.
Помага при:
- тешки хронични заболувања;
- појава на воспалителни процеси;
- опаѓање на имунитетот;
- Настинки, грип, вирусни инфекции; -- -- Алергии и кожни заболувања;
- Сите видови заболувања што се предизвикани од паразити, вируси, бактерии
- Балансирање и хармонизирање на енергетските центри (чакри) во телото.

Третманот покрај закрепнувачкото дејство врз организмот, дејствува и биостимулативно на имунолошкиот систем. На тој начин го прави поотпорен на идни потенцијални напади од паразити.Видно го зголемува виталниот тонус, го подобрува памтењето и работата на мозокот. Друго позитивно дејство е забрзувањето на метаболизмот на клеточно ниво и размената на материи.

Карактеристики:
1. Напојување 2 батерии тип R6, AA 1,5V
2. Потрошувачка не повеќе од 5,5 10ˉ³ А
3. Влезната моќност не повеќе од 0,05 W
4. Број сеанси со еден комплет батериии не помалку од 50
5. Фреквенција и амплитудата на 30 kHz ±5%, 9V
6. Сила на струјата не повеќе од 1.10ˉ³ А
7. Режим на работа цикличен, продолжен
8. Број на циклусите на влијание 3
9. Општи времетраење на сеанси 60 min ± 5%
10. Класа на заштита II
11. Климатски услови за работа:
- температура на околина: 15 - 30 °C
- релативна влажност на воздухот: 65 - 80% на 20 °C
12. Маса на производот 240 g

Контактирајте не

Цена 5430 ден.
Порачајте: 078 610 785

Локација

Регион
MK
Град
Skopje

Преглед и повратни информации за (0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear