Плацеви - Се Продава Плац во Волково

Објавено на July 11, 2018
Објавено од Snezana
Гледано од 26 луѓе
#2485
21.00 Euro €

Опис на предметот

  Се продава плац во Волково од 2000м2-21ев/м2.Шифра-46/2

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Skopje
Град
Skopje
Адреса
Partizanski Odredi 34

Details

TypeFor rent
Num. Rooms0
Num. Bathrooms0
StatusNew construction
Square Meters0
Square Meters (total)0
Num. Floors0
Floor Number0

Преглед и повратни информации за Се Продава Плац во Волково(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear