Автобуси / Комбиња / Минибусови

Огласи
 • Volcwagen T5 2008

  Volcwagen T5 2008

  Автобуси / Комбиња / Минибусови Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 8800.00 Euro €

  Volcwagen T5 2008

 • Volcwagen T6 Tovarno 2010

  Volcwagen T6 Tovarno 2010

  Автобуси / Комбиња / Минибусови Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 8500.00 Euro €

  Volcwagen T6 Tovarno 2010

 • Volcwagen T5 Patnicko 2008

  Volcwagen T5 Patnicko 2008

  Автобуси / Комбиња / Минибусови Струмица (Југоисточен регион) September 1, 2018 8.80 Euro €

  Volcwagen T5 Patnicko 2008

 • Dukato 10 1.9D

  Dukato 10 1.9D

  Автобуси / Комбиња / Минибусови Струмица (Југоисточен регион) May 23, 2016 2000.00 Euro €

  Se prodava Fiat Dukato 10 1.9D 

 • MERCEDES VITO 220 CDI - 112 -

  MERCEDES VITO 220 CDI - 112 -

  Автобуси / Комбиња / Минибусови Струмица (Југоисточен регион) October 5, 2015 3300.00 Euro €

  MERCEDES VITO 220 CDI - 112 - 99 ta GODINA MOZE ZAMENA CENA 3300 EVRA