V&Z-Automobile GmbH

V&Z-Automobile GmbH

Дом и Семејство - Potrebna medicinska sestra sa licencom za rad u domu za stare

Објавено на June 13, 2024
Објавено од oglasi
Гледано од 26 луѓе
#4781
Check with seller

Опис на предметот

Potrebna medicinska sestra sa licencom za rad u domu za stare Renesansa dom na Zvezdari  odlicni uslovi 


Tel 0638835225 direktor Danijela Tanasijevic

Локација

Држава
Srbija
Регион
Beograd
Град
Beograd
Адреса
Beograd

Преглед и повратни информации за Potrebna medicinska sestra sa licencom za rad u domu za stare(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear