V&Z-Automobile GmbH

V&Z-Automobile GmbH

Дом и Семејство - American bully "MIDRAS KENNEL"

Објавено на May 21, 2024
Објавено од oglasi
Гледано од 10 луѓе
#4777
Check with seller

Опис на предметот

American bully ""MIDRAS KENNEL"" Veoma retka rasa u regionu. Egzotična i popularna u svijetu... Preljepi štenci, profi odgojeni, cijepljeni,čipirani, rodovnice American Bully Register. Štenci se nalaze u Zagrebu. Cena je od 800-1500€ Za više info +385977534970 +385955522380

Локација

Држава
Друга
Регион
Zagreb
Град
Zagreb
Адреса
Zagreb

Преглед и повратни информации за American bully "MIDRAS KENNEL"(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear