V&Z-Automobile GmbH

V&Z-Automobile GmbH

Дом и Семејство - Prodajem placeve na Staroj planini

Објавено на March 5, 2024
Објавено од oglasi
Гледано од 25 луѓе
#4766
Check with seller

Опис на предметот

Prodajem placeve na Staroj planini, KO Custica, vlasnistvo 1/1,put,voda,struja,gradnja,suncana strana, pregledne parcele,od 8 ara do 10 hektara, 1000mnv,zamena za automobile do polovine cene ostalo do plata, ne starije od 2015 god,info na 0611094406!


Cena 800e ar! 

Локација

Држава
Друга
Регион
Knjaževac
Град
Knjaževac
Адреса
Knjaževac

Преглед и повратни информации за Prodajem placeve na Staroj planini(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear