V&Z-Automobile GmbH

V&Z-Automobile GmbH

Дом и Семејство - Potreban domar, Crna Gora

Објавено на January 5, 2024
Објавено од oglasi
Гледано од 407 луѓе

Опис на предметот

Kompleksu u Becicima, Crnoj Gori,potreban domar. Obezbedjen smestaj.Stalni radni odnos.


 


info.montedreams@gmail.com


 


Kontakt telefon: +382 69 888700 (MNE)


 


Ime oglasivaca:Vesna

Локација

Држава
Друга
Регион
Beograd
Град
Beograd
Адреса
Beograd

Преглед и повратни информации за Potreban domar, Crna Gora(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear