V&Z-Automobile GmbH

V&Z-Automobile GmbH

Останати услуги - Лектор (Lektor)

Објавено на February 28, 2023
Објавено од Дијана Ристова
Гледано од 36 луѓе
#4692
Check with seller

Опис на предметот

Овластен лектор по македонски јазик со работно искуство и со печат за издавање потврда за лекториран текст, лекторира докторски дисертации, магистерски трудови, преводи, стручна литература... Цената е по договор, во зависност од обемот на материјалот и од временскиот рок.

dijana.ristova001@yahoo.com
www.lektormk.mk
075 607 928

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Македонија
Град
Скопје

Преглед и повратни информации за Лектор (Lektor)(0)

  Бидете први да ги разгледате или повратните информации

  Додај нов преглед

  Прашајте ги прашањата што ги имате или вашето искуство со оваа ставка или продавач. Сите коментари се модерирани
  Вистинско име или корисничко имеe
  Нема да бидат објавени
  Преглед, повратни информации или прашање
  *
  Ова поле е задолжително
  Clear