• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg

Останати услуги - Izrabotka na naucni trudovi za obrazovni celi

Објавено на October 7, 2020
Објавено од Keti
Гледано од 49 луѓе
#4479
Check with seller

Опис на предметот

Професионална и беспрекорна изработка на научни трудови преку употреба на сите стандарди и потребни стилови на изразување во областа на академската писменост и методологијата на научно истражување.


Изработка на трудови од областа на општествените и природни наукипреку употреба на академски стил на пишување во европски и меѓународни рамки:


·         Докторски дисертации


·         Магистерски трудови


·         Специјалистички трудови


·         Дипломски трудови


·         Семинарски трудови


·         Есеј и истражувачки проекти


·         Есеи и проектни задачи за матуранти


·         Маркетинг и бизнис план


·         Анкетни прашалници за анкети/интервјуа


·         Студија на случај


·         CV и Мотивационо писмо (за професионални цели и за аплицирање – конференции, семинари, стипендии)


 


 


Трудовите ги изработува истакнат професионалец, инволвиран во наставно-научните тематики, во земјата и меѓународно, кој е во тек со потребите и новитетите во научното поле.


Заштита од плагијаризам, оригиналност и креативност на трудот како и навремена испорака!


*(внимавајте каде нарачувате труд, се случува многу често да се примат повици за итни корекции во последен момент како резултат на лошо искуство при неквалитетна изработка од он-лајн посредници и некомпетентни лица)


Контакт телефон: 077/440-693


E-mail: naucni.trudovi@yahoo.com


Со преземање на овој чекор, ќе бидете спокојни

Локација

Држава
Macedonia
Регион
Skopski
Град
Skopje