• avtopromet.jpg
 • avtoservis stevo.jpg
 • nedviznostiprostor.jpg

Испрати до белешка на пријател за Се издава стан во Капиштец 54м2 kaj Зебра двособен, наместен, парно, лифт, еркондишен........

Можете да му кажете што мислите за оваа ставка и кои се позитивните / негативните страни од неа и зошто треба да се проверат. Сите пораки се модерирани
  Вашето Вистинско име или корисничко име
  Вистинско име или корисничко име на пријател
  Пријателот може да ве контактира назад
  Каде што вашиот пријател добива пошта
  *
  Ова поле е задолжително