• avtopromet.jpg
 • avtoservis stevo.jpg
 • nedviznostiprostor.jpg
 • ostani doma.png

Испрати до белешка на пријател за Apple iPhone X - 64GB 256GB - (Отклучен) паметен телефон 1 година гаранција

Можете да му кажете што мислите за оваа ставка и кои се позитивните / негативните страни од неа и зошто треба да се проверат. Сите пораки се модерирани
  Вашето Вистинско име или корисничко име
  Вистинско име или корисничко име на пријател
  Пријателот може да ве контактира назад
  Каде што вашиот пријател добива пошта
  *
  Ова поле е задолжително