Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 4 На 4

5430.00 Денари
15x
1x
Фреквентен генератор (биорезонантен неинвазивен уред за селективно уништување на патогени микроорганизми)Фреквентниот генератор ВОЛКАНО Запер е дигитален електронски апарат кој што ги уништува предизвикувачите на болести како паразити, вируси, бактерии и габички со помош на електромагнетни бранови на принципот на биорезонанса, без употреба на медик...
MK · Skopje · June 11, 2021
КРЕМ СО СЛУЗ ОД ПОЛЖАВ – 150 ml

КРЕМ СО СЛУЗ ОД ПОЛЖАВ – 150 ml

510.00 Денари
7x
1x
КРЕМ СО СЛУЗ ОД ПОЛЖАВ – 150 ml Состав: слуз од полжав (helix aspersa muller), глукозаминогликани, глицерин, алантоин, хидролизиран колаген. Благодарение на многуте активни компоненти во својот состав, кремот ги зајакнува природните функции на кожата и делува врз нејзината целосна регенерација. Слузот од полжави има силни антиоксидантни и ант...
Macedonia · MK · Skopje · June 5, 2021
Гел со слуз од полжав – 125 ml

Гел со слуз од полжав – 125 ml

470.00 Денари
15x
1x
Гел со слуз од полжав – 125 ml Светски хит со докажано регенеративно дејство! Состав: слуз од полжави, глукозаминогликани, глицерин, алантоин, хидролизиран колаген. Без парабени! Дејство: Благодарение на изобилството од скапоцени состојки со кои е богат екстрактот од слуз од полжав, гелот комплетно ја регенерира кожата и ги зај...
мк · Скопје · June 5, 2021
Aпаратче за сребрена вода - за 40 000 литри

Aпаратче за сребрена вода - за 40 000 литри

3610.00 Денари
9x
1x
Апаратче за сребрена вода - за 40 000 литри вода со концентрација за пиење.Сосема безопасен! Лесен за употреба!Употреба само во 4 лесни чекори:- изберете соодветен сад и наполнете ја потребната количина вода;- вклучете го апаратот со притискање и држење на означеното место на него ;- потопете го апаратот во садот со вода. По 10 минути тој самиот ќе...
Macedonia · МК · Скопје · June 5, 2021
  • 1