• avtopromet001.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
  • 69990012_108127487246002_6285010976370589696_o.jpg
  • eulogo.jpg
Цела Македонија
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 1 На 1
Имате уморни и отечени  нозе на крајот на долгиот работен ден

Имате уморни и отечени нозе на крајот на долгиот работен ден

833.00 Денари
96x
1x
Чувствувајте леснотија,чекорете храбро и самоуверено со Славитон гелот за нозе‼️ Проширените вени се еден од најчестите проблеми со циркулацијата, што се одразува главно кај дамите, но често се забележува и кај мажите. Проблемот е предизвикан најчесто од неправилна циркулација, што доведува до видливо и болно чувство. Веќе со првата апликација, "Сл...
Macedonia · Цела Македонија · Цела Македонија · August 23, 2020
  • 1