Гостивар - www.Oglasise.mk

  • tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Гостивар
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 6 На 6
    Се Продава Плац во Маврово

Се Продава Плац во Маврово

1.00 Euro €
37x
1x
 На падините на Бистра во прекрасното Мавровско Езеро се продава плац 1200м2 со инфраструктура. Плацот се наоѓа на сам пат во близина на езерото. На овој прекрасен плац предвидена е градба - бруто развиена површина 1200м2, П+3+Пк со можност за градба Б5/1 и Б4/6 за комерцијални и деловни единици за услужни,продажни,угостителски дејности-ХОТЕЛ....
Macedonia · Гостивар · Гостивар · June 11, 2018
  Се Продава Вила во Маврово

Се Продава Вила во Маврово

130000.00 Euro €
27x
3x
       Во Маврово на самиот пат постои една прекрасна вила 130м2 со плац од 650м2.Вилата располага со вкупно 6 соби и тоа спални,трпезарија,кујна,дневна со греење на струја.Цена-130 000ев.Шифра-8МИ
Macedonia · Гостивар · Гостивар · June 7, 2018
   Се Продаваат Плацови во Никифорово

Се Продаваат Плацови во Никифорово

1.00 Euro €
24x
1x
   Се продаваат плацови во Никифорово од 2049м2 и 1296м2.Цена по договор.Шифра-1НИ
Macedonia · Гостивар · Гостивар · June 4, 2018
   Се Продава Вила во Леуново

Се Продава Вила во Леуново

1.00 Euro €
22x
1x
    Се продава вила 53м2 со двор 800м2.Шифра-3ЛЕ
Macedonia · Гостивар · Гостивар · June 4, 2018
Polo 1.9 SDI 2001 Godina, servisirano so klima

Polo 1.9 SDI 2001 Godina, servisirano so klima

2800.00 Euro €
220x
5x
  Polo 1.9 SDI 2001 Godina, servisirano so klima. Info 070-326-119
Macedonia · Полошки регион · Гостивар · June 13, 2016
Se prodava Zemjishte

Se prodava Zemjishte

Check with seller
46x
0x
Se prodava zemjishte vo S. Zubovce Gostivar, neposredno od selskiot pat koj gi povrzuva Zubovce i Vrapciste a zemjishteto vodi i kon Avtopatot Gostivar - Tetovo. 
Macedonia · Полошки регион · Гостивар · May 9, 2016
  • 1