• tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
Вип Огласи www.Oglasise.mk
Издавам деловен простор

Издавам деловен простор

Check with seller
20079x
0x
Се издава деловен простор во Виница, се наоѓа на атрактивна локација во центарот на градот, во близина на две банки, пазарот, основно училиште и продавници. Се наоѓа на првиот кат од зградата спроти Централ маркет (старата стоковна куќа) до Стопанска банка цена по договор контакт: меил: ratka.kostadinova@insumak.mk телефон: 076/427-433 и 076/426-27...
Macedonia · Штип · Виница · October 13, 2016
Виница
Сите резултати
Лично
Компанија
1 - 1 На 1
Издавам деловен простор

Издавам деловен простор

Check with seller
1066x
0x
Се издава деловен простор во Виница, се наоѓа на атрактивна локација во центарот на градот, во близина на две банки, пазарот, основно училиште и продавници. Се наоѓа на првиот кат од зградата спроти Централ маркет (старата стоковна куќа) до Стопанска банка цена по договор контакт: меил: ratka.kostadinova@insumak.mk телефон: 076/427-433 и 076/426-27...
Macedonia · Штип · Виница · October 13, 2016
  • 1